Κορονοϊός Ιταλία: Δεν φαντάζεστε τι είναι αυτό που ξεπουλάει παρά την πανδημία


Κορονοϊός: Οι παραγγελίες για τις πολυτελείς Ferrari ανέρχονται στο υψηλότερο επίπεδό τους, παρά την παγκόσμια κρίση του νέου κορονοϊού, αναφέρει ο επικεφαλής της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Τα πέντε νέα μοντέλα που παρουσίασε η Ferrari το 2019 «τα έχει υποδεχθεί με ενθουσιασμό η αγορά» και «στηρίζουν το χαρτοφυλάκιο παραγγελιών μας για το 2020, το οποίο είναι πιο ισχυρό από ποτέ» δήλωσε ο Λούις Καμιλέρι, ενώπιον της γενικής συνέλευσης των μετόχων στο Άμστερνταμ.

«Κανείς δεν γνωρίζει πότε θα λήξει» η έκτακτη κατάσταση που συνδέεται με τον κορονοϊό, «όμως το σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι και η Ferrari είναι έτοιμη για την επανεκκίνηση» της παραγωγής, συμπλήρωσε.

Υπογράμμισε, δε, ότι «τα αποτελέσματα ρεκόρ του 2019 έβαλαν τον όμιλο σε θέση να αντιμετωπίσει το μέλλον».

Ο όμιλος αναμένεται να δημοσιεύει τα αποτελέσματα τριμήνου στις 4 Μαΐου. Αυτήν την ημέρα ενδέχεται να ξεκινήσει εκ νέου η παραγωγή στο εργοστάσιο του Μαρανέλο (στην περιφέρεια Εμίλια Ρομάνια), εφόσον δώσουν το πράσινο φως οι ιταλικές αρχές.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Ξεκινά η χορήγηση πλάσματος σε έξι ελληνικά νοσοκομεία – Ποιοι θα δεχτούν τη θεραπεία

Ανοσία στον κορονοϊό: Πόσοι, ποιοι και για πόσο έχουν αποκτήσει ανοσία;

Επιχείρηση «Πάσχα»: Έφοδοι σε σπίτια, ναούς και… ταράτσες – Μπλόκα παντού, σκανάρουν και το Facebook

Ο πρόεδρος της Ferrari, Τζον Έλκαν, κληρονόμος της οικογένειας Ανιέλι, υπογράμμισε ότι προτεραιότητα του ομίλου είναι η ασφάλεια του προσωπικού. Σε συνεργασία με την περιφέρεια, τις συνδικαλιστικές ενώσεις και τους επιστήμονες, η αυτοκινητοβιομηχανία εκπόνησε το σχέδιο “Back on Track” για τη σταδιακή επαναλειτουργία και με ασφάλεια της μονάδας του Μαρανέλο.

Εν αναμονή, η Ferrari επιδόθηκε στην παραγωγή βαλβίδων για αναπνευστήρες, συμμετέχοντας κι εκείνη στη συλλογική προσπάθεια της μάχης κατά της πανδημίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ