Χανιά: Στον ανακριτή ο δάσκαλος αγγλικών που ασελγούσε σε ανήλικους – Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του


Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Χανίων από την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικων παιδιών ηλικίας από 9 μέχρι 19 ετών.

Το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής (17/04) ο 37χρονος κατηγορούμενος θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή Χανίων.

Ο 37χρονος – ο οποίος σύμφωνα με τον συνήγορό του αρνείται τα όσα του αποδίδονται από τις Αρχές – κατηγορείται για συνολικά πέντε περιπτώσεις ασέλγειας σε ανήλικα παιδιά. Χθες, είχε οδηγηθεί στην ανακρίτρια από την οποία ζήτησε και έλαβε αναβολή, προκειμένου να απολογηθεί σήμερα.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, σύμφωνα με το neakriti.gr, η επίμαχη υπόθεση φέρεται να εκτυλίχθηκε τα δύο τελευταία χρόνια.

Το «κουβάρι» της ανατριχιαστικής υπόθεσης ξετυλίχθηκε με ιδιαίτερη προσοχή και διακριτικότητα από την Ασφάλεια Χανίων, η οποία έχει αναλάβει τη διερεύνησή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος κατηγορούμενος φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος παιδιών, στα οποία παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, πρόκειται για Έλληνα υπήκοο, ο οποίος διέμενε παλαιότερα στο εξωτερικό. Ο 37χρονος επέστρεψε, ωστόσο, στην Κρήτη τα τελευταία χρόνια και διέμενε σε περιοχή του δήμου Πλατανιά Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος φέρεται να προσέγγιζε κυρίως παιδιά από οικογένειες που αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα. Ειδικότερα, ανήλικοι μαθητές, οι οποίοι λόγω οικονομικών δυσχερειών δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικές συσκευές (όπως π.χ. tablets κ.ο.κ.), φαίνεται ότι έμπαιναν στο “στόχαστρο” του 37χρονου άνδρα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος, με δέλεαρ tablets, playstation κ.λπ., φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος των ανήλικων μαθητών.

Η αρχή του τέλους

Η αρχή του τέλους της δράσης του 37χρονου ημεδαπού φέρεται να ξεκίνησε όταν ένα από τα παιδιά αποφάσισε να μιλήσει σε συγγενικό του πρόσωπο για τα όσα λάμβαναν χώρα. Ειδικότερα, το παιδί φέρεται να μίλησε, κατά πάσα πιθανότητα, στη μητέρα του, η οποία ήταν εκείνη που ενημέρωσε την Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, μέχρι χθες τρεις ανήλικοι φέρεται να είχαν καταθέσει στις Αρχές για την υπόθεση.

Ο 37χρονος άνδρας οδηγήθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας στα Δικαστήρια Χανίων, όπου παρουσιάστηκε ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών Αρχών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε, συνοδευόμενος από αστυνομικούς, σιδηροδέσμιος ενώπιον του ανακριτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, στις 12 το μεσημέρι. Κατόπιν, επέστρεψε στο κρατητήριο.

Πηγή: Neakriti.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ