Κορονοϊός – Σήλια Κριθαριώτη: Η συγκινητική εξομολόγησή της για τη μάχη που έδωσε με τον Covid-19

H διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας νόσησε από τον COVID-19, μετά από ένα ταξίδι της στο Λονδίνο, στα μέσα Μαρτίου – Ποιοι την βοήθησαν να ξεπεράσει τους φόβους και την αγωνία της

Την δύσκολη μάχη που έδωσε με τον νέο κορονοϊό, αποκάλυψε η Σήλια Κριθαριώτη, με ένα βίντεο που κοινοποίησε στα social media.

Για την δύσκολη μάχη αλλά και τους φόβους που αντιμετώπισε, όλο αυτό το διάστημα, μίλησε η ίδια, τονίζοντας πως τα κατάφερε χάρη στη γιατρό της Αναστασία Κοτανίδου, τη συμπαράσταση του Βαγγέλη Μαρινάκη και φυσικά του αγαπημένου της συζύγου, Nίκου Τσάκου ο οποίος ήταν συνέχεια πλάι της.

«Γυρνώντας από ένα ταξίδι στο Λονδίνο, στα μέσα Μαρτίου αρρώστησα κι εγώ από τον γνωστό ιό! Φοβήθηκα πολύ ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα» εξηγεί η ίδια, ευχαριστώντας τη γιατρό της Αναστασία Κοτανίδου που τη βοήθησε να γίνει καλά. Η ίδια ευχαριστεί και τον φίλο της Βαγγέλη Μαρινάκη, όχι μόνο γιατί της σύστησε την κορυφαία γιατρό, αλλά και για τις καθημερινές συμβουλές του και το κουράγιο που της έδινε για να αντιμετωπίσει την ασθένεια που είχε περάσει και ο ίδιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here