Κορονοϊός: Συγκλονίζει ο δραματικός διάλογος ασθενούς με διασώστη του ΕΚΑΒ – «Πείτε μου ότι θα ζήσω»


Κορονοϊός: «Πείτε μου ότι θα ζήσω» – Ο δραματικός διάλογος ασθενούς με κορωνοϊό με διασώστη του ΕΚΑΒ

Εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ μετέφερε σε εκπομπή του Mega, μία συγκλονιστική εμπειρία από την εργασία του που συνέβη, κατά τη διάρκεια παραλαβής μίας ηλικιωμένης ασθενούς θετική στον κορονοϊό με προορισμό ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς.

Ο διασώστης του ΕΚΑΒ, ένας από τους ανθρώπους που μάχονται στην πρώτη γραμμη κατά του κορονοϊού, περιέγραψε έναν συγκλονιστικό διάλογο που είχε με μία 75χρονη γυναίκα θετική στον κορονοϊό.

Ο διασώστης αναφέρθηκε επίσης και στο πόσο σημαντικό είναι ένας ασθενής να νιώσει ασφάλεια κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

«Πήγαμε στο ΕΛΠΙΣ να παραλάβουμε την γυναίκα για να την πάμε σε ένα νοσοκομείο αναφοράς. Είχαμε πρώτα φορέσει τις άσπρες στολές.

Όταν την παραλάβαμε, είχε στο βλέμμα της το φόβο και το αίσθημα αβεβαιότητας. Της συστήθηκα γιατί δεν μπορούσε να διακρίνει πρόσωπα και μόλις συστήθηκε και η ίδια, ξέσπασε, με κλάμματα.

Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε ήταν “θα ζήσω;”, σε εκείνο το σημείο σάστησα αλλά έπρεπε να την καθησυχάσω. Της είπα ότι θα ζήσει, ότι θα γίνει καλά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Πώς και πότε θα λήξει η καραντίνα σε Ελλάδα και Ευρώπη

Κορονοϊός: Θα πάμε διακοπές φέτος; Η απάντηση από τον λοιμωξιολόγο Νίκο Σύψα

Κορονοϊός: Προσοχή! Μέχρι πότε ισχύουν τα έκτακτα μέτρα και τα τσουχτερά πρόστιμα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ