Πατήσια: Η τραγική ιστορία της 42χρονης – Πώς της πούλησε έρωτα και την ανάγκασε να εκδίδεται


Γνωστός στις αρχές είναι ο 37χρονος Έλληνας που συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης (22.04.2020) στα Πατήσια – Κρατούσε φυλακισμένη μια 42χρονη γυναίκα από τη Γερμανία για μήνες

Τέλος στον εφιάλτη που ζούσε κατάφερε να βάλει η 42χρονη από τη Γερμανία, όταν βρήκε την ευκαιρία να βγεί από το σπίτι στην οδό Σκιάθου στα Πατήσια και να ζητήσει βοήθεια.

Η αρχή του δράματος που βίωσε η Γερμανίδα, ξεκίνησε πριν από τρεις μήνες, λόγω της γνωριμίας της με τον 37χρονο μέσω Facebook. Μετά τη γνωριμία τους, εκείνη αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα για να τον γνωρίσει. Ο 37χρονος θέλοντας να φέρει εις πέρας το σχέδιό του, της… πούλησε έρωτα, εκείνη γύρισε στη Γερμανία για να μαζέψει τα πράγματά της και να έρθει να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα.

Ο γολγοθάς της άτυχης κοπέλας, μόλις είχε αρχίσει, καθώς ο 37χρονος όχι μόνο την είχε κοροϊδέψει αλλά, με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, της πήρε το διαβατήριό της και την κρατούσε φυλακισμένη στο διαμέρισμα της οδού Σκιάθου, στα Πατήσια.

Εν συνεχεία, ο ίδιος την ανάγκασε να εκδίδεται σε ξενοδοχείο της περιοχής αρχικά. Στη συνέχεια, όμως, όταν τα ξενοδοχεία έκλεισαν στο πλαίσιο των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, την εξέδιδε στο διαμέρισμα στα Πατήσια.

Το βράδυ της Τρίτης, ο 37χρονος άφησε την πόρτα του διαμερίσματος ξεκλείδωτη. Η 42χρονη βρήκε την ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκε. Το έσκασε και βγήκε στο δρόμο, όπου βρήκε μια περίπολο της ομάδας ΔΙΑΣ και τους είπε τα πάντα.

Πρόκειται για μία υπόθεση μαστροπείας και αιχμαλωσίας, η οποία έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ