Ashley Mattingly: Η συγκλονιστική της Playmate εξομολόγηση πριν αυτοκτονήσει


Σοκαριστικές λεπτομέρεις από την ζωή του πρώην μοντέλου.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της αυτοκτονίας της 33χρονης Playmate, Ashley Mattingly, με τις αποκαλύψεις για την ζωή της πρώην βασίλισσας της ομορφιάς να φέρνουν στην επιφάνεια τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Το μοντέλο, που τα τελευταία χρόνια είχε μετακομίσει στο Όστιν του Τέξας, πριν αυτοκτονήσει είχε κάνει πολλές αναρτήσεις στα social media που αποδείκνυαν πως η κατάστασή της ήταν δραματική.

Μάλιστα, μια εβδομάδα πριν βάλει τέλος στην ζωή της, στις 14 Απριλίου συγκεκριμένα, μιλούσε για την εξάρτησή της με το αλκοόλ.

«Είμαι άρρωστη από το αλκοόλ. Δεν έχω νοσήσει από κορονοϊό, δεν βρίσκομαι σε καραντίνα. Απλά ήπια πάρα πολύ. Σταματήστε να πίνετε γιατί δεν θα μπορείτε να βρείτε νοσοκομείο. Εγώ είμαι τυχερή που βρήκα», ανέφερε σε ένα video της ενώ βρισκόταν σε μηχάνημα με μάσκα οξυγόνου.

https://www.instagram.com/p/B-8Wph2lR8n

Για την κατάστασή της η άτυχη γυναίκα, συχνά κατηγορούσε έναν μεσίτη για τον οποίο έλεγε πως της αποσπούσε χρήματα και μάλιστα η Ashley είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του.

Την σορό της Ashley εντόπισε μέσα στο σπίτι της ένας φίλος της, ο οποίος ανησύχησε επειδή δεν απαντούσε στα μηνύματά του. Δίπλα στο άψυχο κορμί της βρισκόταν το σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που επέλεξε να βάλει τέλος στην ζωή της.

Πριν από λίγα χρόνια είχε κατηγορήσει για ενδοοικογενειακή βία τον πρώην σταρ του Prison Break Lane Garrison, με τον οποίο εκείνη την περίοδο είχαν σχέση.

Βίντεο που είχε κυκλοφορήσει, έδειχνε τον διάσημο ηθοποιό να τη χαστουκίζει στο διαμέρισμά της στο Μπέβερλι Χιλς.

Διαβάστε ακόμα:

Πέθανε ξαφνικά η σύζυγος Έλληνα δημοσιογράφου – Ξεψύχησε στην αγκαλιά του


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ