Συγκλονίζει η εξομολόγηση γιατρού που νίκησε τον ιό – Ένιωσα ότι έβγαινε η ψυχή μου


Μάχη με τον κορονοϊό από τον θάλαμο αρνητικής πίεσης του Πανεπιστημιακού νοσοκομείο Λάρισας έδωσε ένας 47χρονος  γιατρός που κατάφερε να βγει νικητής

Όπως ανέφερε ο 47χρονος, Χαρίλαος Ταμπαθάνης μιλώντας σε εκπομπή του Mega βρίσκεται πλέον κοντά στους δικούς του ανθρώπους. Καταβεβλημένος, αλλά και ταυτόχρονα ανακουφισμένος. «Ήταν αρκετά κουραστική και επίπονη διαδικασία», είπε χαρακτηριστικά.

Η περιπέτεια του γιατρού ξεκίνησε στις αρχές του μήνα όταν ανέβασε πυρετό. Άμεσα ο 47χρονος άνδρας υποβλήθηκε σε τεστ και διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ακολούθως λόγω της ιδιότητας του έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του κι έσπευσε να ενημερώσει όλους εκείνους που είχαν έρθει σε επαφή μαζί του, για να τους προστατέψει.

«Ήταν να βγω τη Μ. Δευτέρα και ξαφνικά επειδή είχα διάφορες επιπλοκές μου το ακύρωσαν». Ο κ. Ταμπαθάνης δεν διασωληνώθηκε. Όπως είπε, ένα από τα φάρμακα που τον βοήθησαν να ανακάμψει, είναι αυτό που χορηγήθηκε και στον βουλευτή Χρήστο Κέλλα, που νοσηλεύτηκε στο ίδιο νοσοκομείο.

«Η κατάσταση της υγείας μου επιδεινώθηκε πάρα πολύ, στην πορεία βελτιώθηκε, ήταν μια απίστευτη εμπειρία».

Από όλη αυτή τη δοκιμασία ο ίδιος διαλέγει να κρατήσει την πιο ευχάριστη στιγμή.

Ο κ. Ταμπαθάνης σημείωσε ότι η πιο δύσκολη στιγμή της νοσηλείας του ήταν όταν ένιωσε κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορεί να ερμηνεύσει ιατρικά. «Φοβήθηκα ότι κάτι κακό θα μου συνέβαινε. Ήταν ένα συναίσθημα που δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ στη ζωή μου. Ένιωθα ότι έφευγε η ψυχή μου».

Ο 47χρονος γιατρός δήλωσε πως οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του, ωστόσο θα αργήσει να επιστρέψει στα καθήκοντά του, καθώς το ανοσοποιητικό του σύστημα είναι εξουθενωμένο.

Δείτε τη συγκλονιστική εξομολόγησή του στο βίντεο που ακολουθεί:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ