Κορονοϊός: Πότε θα ανοίξουν τα γυμναστήρια – Πώς θα λειτουργούν μετά το lockdown

Κορονοϊός:Έχει ξεκινήσει η κουβέντα για την επιστροφή στην κανονικότητα…

 

Αντίστροφα μετρά η χώρα μας για την άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω του κορονοϊού. Καταστήματα και γυμναστήρια οργανώνονται. Όλα, βέβαια, θα λειτουργούν – όπως εξηγούν οι ειδικοί – με αυστηρά μέτρα προστασίας.

Ο κωδικός Β6 για σωματική άσκηση κάνει θραύση, καθώς εκατοντάδες είναι εκείνοι που τρέχουν ή περπατούν, ενώ αρκετοί είναι και αυτοί που τον χρησιμοποιούν απλά ως άλλοθι. Η επιστροφή στα γυμναστήρια πάντως – σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός Star – μάλλον αργεί, καθώς είναι χώροι συγχρωτισμού που δύσκολα ελέγχονται.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Έτσι θα γίνονται τα αεροπορικά ταξίδια από εδώ και πέρα – Πώς θα είναι οι θέσεις

Κορονοϊός: Ο πλανήτης πριν και μετά τον φονικό ιό – Απίστευτες εικόνες

Κορονοϊός: Σάλος! Χάκερς επιτέθηκαν στο Ινστιτούτο Iολογίας της Ουχάν – Διέρρευσαν απόρρητα έγγραφα

«Σε ότι αφορά τη συνύπαρξη μελών και γυμναστών, υπάρχει ήδη στο προεδρικό διάταγμα του 2006 για την αδειοδότηση των γυμναστηρίων υπάρχει νέας περιορισμός. Είναι τα 5 τετραγωνικά ανά άτομο, οπότε θεωρούμε ότι αυτό θα είναι ένα πρώτο σκαλοπάτι», αναφέρει γενικός διευθυντής γυμναστηρίου στο Star.

Στο Πεκίνο, πάντως, τα γυμναστήρια άνοιξαν και έκλεισαν πάλι, αφού κρίθηκε απαραίτητο. Στη χώρα μας ο σχεδιασμός προβλέπει πως οι χώροι άθλησης θα ανοίξουν ξανά κατά τα τέλη Μαΐου.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ