Κορονοϊός: Συναγερμός στη ΓΑΔΑ – Σε καραντίνα ενα ολόκληρο τμήμα


Σε καραντίνα θα τεθεί σειρά κρατικών υπηρεσιών έπειτα από το νέο κρούσμα κορονοϊού σε μετανάστη από τη δομή της Μαλακάσας

Αναλυτικότερα, το Μεγάλο Σάββατο Αφγανός μετανάστης μαζί με τη γυναίκα και το παιδί του που διαβιούσαν στη δομή της Μαλακάσας, προσήλθαν στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, προκειμένου να καταγγείλουν την κακοποίηση του ανήλικου παιδιού από ομοεθνή του μέσα στη δομή, σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΣΚΑΪ.

Εν συνεχεία μεταφέρθηκαν και στην υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μέσα στη ΓΑΔΑ, ενώ την Κυριακή μεταφέρθηκαν και στο νοσοκομείο Παίδων για να γίνει εξέταση του παιδιού.

Ο φερόμενος δράστης προσήχθει μετά την καταγγελία, ωστόσο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος γιατί δεν στοιχειοθετήθηκε η καταγγελία.

Στο Κ.Υ. Καπανδριτίου είχαν ληφθεί δείγματα της οικογένειας προς εξέταση κορονοϊού και τελικά προέκυψε ότι ο πατέρας είναι θετικός.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπουν σε καραντίνα όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του, δηλαδή αστυνομικοί της προστασίας ανηλίκων, του Κ.Υ. Καπανδριτίου, γιατροί από το Παίδων, αστυνομικοί που τους μετέφεραν και ξαναμπαίνει σε καραντίνα και όλη η δομή της Μαλακάσας μέχρι να γίνει έλεγχος.

Στους χώρους της ΓΑΔΑ έγινε απολύμανση, ενώ σε καραντίνα έχουν μπει και οι οικογένειες των αστυνομικών που ήρθαν σε επαφή μαζί του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ