Συγκινητικό βίντεο: Σκύλος σώθηκε -από θαύμα- αφότου έφαγε φόλα

Mε τις κατάλληλες ενέργειες, την συνδρομή της αστυνομίας και του κτηνιάτρου Θάνου Τζιρίνη, το περιστατικό αντιμετωπίστηκε θετικά με την έγκαιρη διακομιδή του σκύλου στο κτηνιατρείο.

Ακόμα και τον λιγότερο ευσυγκίνητο συγκλονίζει το περιστατικό που εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι μπροστά στο Δημαρχείο Πέλλας, στα Γιαννιτσά, με «πρωταγωνιστή» τον Μάικ, ένα σκυλί το οποίο έπεσε θύμα δηλητηρίασης με φόλα.

Με τις κατάλληλες ενέργειες, την συνδρομή της αστυνομίας και του κτηνιάτρου Θάνου Τζιρίνη, το περιστατικό αντιμετωπίστηκε θετικά με την έγκαιρη διακομιδή του σκύλου στο κτηνιατρείο.

Η χθεσινή ανάρτηση του Ηλία Ντίνη στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστική:

«Συμβαίνει τώρα ξανά στα Γιαννιτσά μπροστά στο δημαρχείο…

Ευχαριστούμε πάρα πολύ την αστυνομία! Ο φίλος μας ο Μάικ στο χώρο μπροστά του το δημαρχείο ήρθε και ο κτηνίατρος Τζιρίνης Θάνος για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του περιστατικού. Έγιναν οι κατάλληλες ενέργειες από το γιατρό και μετά χρειάστηκε να γίνει διακομιδή στο ιατρείο του όπου κάθε στιγμή νοσηλεύεται. Μέχρι στιγμής πάνε όλα καλά αναμένουμε τις επόμενες ώρες να δουν πώς θα εξελιχθεί το περιστατικό.

Παρακαλώ να βλέπετε όλοι και να παρατηρείτε τα ζώα που γνωρίζετε σε κάθε γειτονιά αν υπάρχουν σε τι κατάσταση είναι, αν έχουν περίεργη συμπεριφορά, προσέξτε παρακαλώ να μην υπάρχουν τροφές στα πεζοδρόμια ή κάτω από αυτοκίνητα ή στα πάρκα».

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ