Γεωργιάδης: Παράταση στην προστασία της α’ κατοικίας – Δεν μιλάμε για κανονικότητα στην οικονομία

Κορονοϊός – Όλες οι Ειδήσεις: «Είναι παράλογο να μην δοθεί παράταση στην προστασία της πρώτης κατοικίας, καθώς δεν μιλάμε για κανονικότητα στην οικονομία», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης

Σε συνέντευξή του, σήμερα το πρωί, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, επεσήμανε ότι μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Ο υπουργός σημείωσε ότι τηρούν σκληρή στάση οι δανειστές στην διαπραγμάτευση προκειμένου να υπάρξει παράταση του υπάρχοντος πλαισίου προστασίας, η ισχύς του οποίου εκπνέει στις 30 Απριλίου. Όπως είπε, «στην διαπραγμάτευση, οι δανειστές μας δείχνουν συνέχεια χαρτιά με υπογραφές του Φλαμπουράρη, της Αχτσιόγλου και άλλων στελεχών της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, με συγκεκριμένες δεσμεύσεις», και απάντησε σε σχετική ερώτηση ότι «αν υπάρξει μονομερής ενέργεια για την προστασία της α΄ κατοικίας, θα έχει επιπτώσεις στα επιτόκια και την διεθνή εικόνα της χώρας. Προτιμώ να τους πείσω για τις θέσεις μας».

Αναφορικά με τις τιμές των καυσίμων, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι έχουν μειωθεί σημαντικά, λόγω της πτώσης των διεθνών τιμών.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here