Κορονοϊός: Η σοκαριστική περιγραφή γιατρού για τη μάχη του 4χρονου γιου της με τον φονικό ιό (vid)


Κορονοϊός: Ακόμα μια συγκινητική ιστορία με πρωταγωνιστή ένα τετράχρονο αγοράκι…

Συγκλονίζει η ιστορία της Δρ. Άννα Ζίμερμαν, από το Κολοράντο, η οποία έβλεπε τον 4χρονο γιο της να δίνει μάχη για να αναπνεύσει, χτυπημένος από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με την New York Post ως νεογνολόγος, η Ζίμερμαν όταν παρατήρησε κάποια ύποπτα συμπτώματα στον γιο της άρχισε να τα καταγράφει, και μοιράστηκε την εμπειρία της στο blog Mighty Littles, ενώ ένα βίντεο που τράβηξε η ίδια στις 2 Απριλίου, ενώ η ασθένεια στον γιο της έφτανε στην κορύφωσή της, δείχνει την τρομακτική κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο μικρός. «Προσπαθούσε τόσο σκληρά για να αναπνεύσει –χρησιμοποιώντας όλους τους μύες στο στήθος, την κοιλιά και τον λαιμό του για να τον βοηθήσουν να πάρει ανάσα», γράφει η γιατρός προσθέτοντας ότι «σαν μαμά, ήταν βασανιστήριο να τον βλέπω να μάχεται».

Η 44χρονη μητέρα ισχυρίζεται ότι τα παιδιά της «δεν βγήκαν ούτε μία φορά από το σπίτι» από τότε που έκλεισαν τα σχολεία. Παρ’ όλα αυτά, περίπου μία εβδομάδα μετά, ο Λίνκολν άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα όπως βουλωμένη μύτη, φτέρνισμα και βήχα. Στις 27 Μαρτίου ανέβασε 40,2 πυρετό. Το επόμενο πρωί, ο παιδίατρος διέγνωσε πνευμονία και το αγοράκι άρχισε να λαμβάνει θεραπεία από το σπίτι με αντιβιοτικά και οξυγόνο για τις επόμενες 48 ώρες.

Όπως αναφέρει η γιατρός στο blog της, ήταν πραγματικά σοκαριστικό για την ίδια να βλέπει τον γιο της να βασανίζεται από τον έντονο βήχα και να αγωνίζεται να πάρει ανάσα, ενώ ο μικρός τις δύσκολες στιγμές της έλεγε: «Μαμά, αυτό δεν αξίζει τον κόπο. Μαμά, πότε θα σταματήσει αυτό; Μαμά δεν νιώθω τόσο καλά. Μαμά, δεν έχει νόημα. Μαμά, δεν θα πάω σπίτι».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ