Κραουνάκης για Πρωτοψάλτη: «Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του»


Με ανάρτησή του στο Facebook, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης εξαπέλυσε τα «βέλη» του για την συναυλία της τραγουδίστριας πάνω σε φορτηγό στους δρόμους της Αθήνας.

Δεν πήρε με… καλό μάτι την κίνηση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να τραγουδήσει πάνω σε φορτηγό στους δρόμους της άδειας Αθήνας, ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Η γνωστή ερμηνεύτρια, μάλιστα, έβγαλε μέχρι και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, από το γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου με την εκπληκτική φωνή της και τα τραγούδια της.

Μάλιστα, ενώ εκείνος ήταν διαρκώς σε τηλεσυσκέψεις για να αποφασίσει για την άρση των μέτρων λόγω κορονοϊού, μόλις άκουσε την Πρωτοψάλτη, είπε να κάνει ένα σύντομο διάλειμμα, να βγει στον δρόμο και να τη χειροκροτήσει.

Δείτε την καυστική ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη στο Facebook:

«Όταν γράφαμε αυτό το τραγούδι «Τα πιο ωραία λαϊκά», δεν φανταζόμασταν αυτή την πιθανότητα. Έξω από το Μαξίμου με δεξιά κυβέρνηση. Το λιγότερο που μπορώ να πω, αφού χοροπηδά Κούλης και Μπακογιαννέϊκο. Είναι να πληρώσουν με το επίδομα και όσους έχουν αφήσει απ’ όξω. Δημιουργούς, μουσικούς, συγγραφείς και εικαστικούς. Δεν θα δεχτώ σχόλια που προσβάλλουν την Άλκηστη. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Κούλη πλήρωσε αυτό μόνο, το βίντεο Μαξίμου εξηφανίσθη. Η ανάμνησις κατεγράφη εν τούτοις. Στη φωτογραφία οι δυο δημιουργοί ερήμην των οποίων συνέβη η δημόσια αυτή εκτέλεση. Σε πρόσφατη φωτογραφία διεκδίκησης πνευματικών δικαιωμάτων ΕΔΕΜ. Έξω από το ΥΠΠΟ» έγραψε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ