Κιμ Γιονγκ-Ουν: Πότε και με ποιο τρόπο θα ανακοινωθεί ο θάνατός του


Πυκνώνει το μυστήριο σχετικά με την τύχη του Βορειοκορεάτη προέδρου.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η μοίρα του Κιμ Γιονγκ-Ουν καθώς η Πιονγκγιάνγκ δεν επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και διαψεύδει οτιδήποτε σχετικά με την κατάσταση της υγείας του ανώτερου ηγέτης της χώρας.

Η Βόρεια Κορέα διατηρεί κάθε μυστικότητα σε οποιαδήποτε πληροφορία, οπότε δεν είναι τόσο περίεργο το γεγονός πως δεν έχει ανακοινώσει τίποτα. Όμως υπάρχει και το παρελθόν που δείχνει πότε θα γίνει η ανακοίνωση, αν και εφόσον ο 36χρονος Κιμ, έχει πεθάνει.

Ο τελευταίος θάνατος Βορειοκορεάτη ηγέτη, ήταν στις 19 Δεκεμβρίου του 2011, όταν ο Κιμ Γιονγκ-Ιλ, πατέρας του Κιμ Γιονγκ-Ουν, είχε «φύγει» από την ζωή. Ο θάνατός του μεταδόθηκε από το κρατικό κανάλι, ωστόσο ο Ιλ είχε πεθάνει πολύ νωρίτερα!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του δελτίου, Ri Chun-hee, είχε ανακοινώσει πως ο Ιλ είχε πεθάνει στις 17 Δεκεμβρίου από καρδιακή ανακοπή ενώ βρισκόταν στο πολυθρύλητο τρένο της οικογένειας, έξω από την Πιονγκγιανγκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως και για την τύχη του Ιλ, οι μυστικές υπηρεσίες όλων των κρατών δεν γνώριζαν τίποτα και μόνο με εικασίες μπορούσαν να αναφερθούν στην τύχη του.

Αρκετές φορές, δε, είχαν αναφέρει πως ο Ιλ ήταν νεκρός ωστόσο δεν ίσχυε.

Απομένει φυσικά να δούμε αν οι γιαπωνέζικες, αλλά και κινέζικες, αναφορές δικαιωθούν σχετικά με τον θάνατο του Ουν, ο οποίος θα ανακοινωθεί από την κρατική τηλεόραση της χώρας.

Μέχρι τότε, το μυστήριο σχετικά με το μέλλον του βορειοκορεατικού καθεστώτος θα πυκνώνει…

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ