Κορονοίός: Το τραγούδι που σαρώνει! Στη.. ταράτσα με τη «Banda Morena»


Το #menoumespiti και η καραντίνα έχουν γίνει η πραγματικότητά μας εδώ και ένα μήνα.

Ενώ οι πρώτες ημέρες φάνηκαν να κυλούν σχετικά εύκολα, μιας και οι περισσότεροι αποζητούσαν για μια «ανάπαυλα» από την γεμάτη υποχρεώσεις καθημερινότητα, σταδιακά συνειδητοποιούμε ότι μάλλον αρχίζουμε να στερεύουμε από ιδέες για το πώς μπορούμε να διασκεδάσουμε ή να περάσουμε το χρόνο μας παραγωγικά.

Επειδή όμως η καραντίνα θέλει και… καλοπέραση η «Banda Morena», ένα νεανικό συγκρότημα από την Ηλεία μας προτείνει να πάμε… ταράτσα.

Εν μέσω πανδημίας λοιπόν τα μέλη της μπάντας σκέφτηκαν να δημιουργήσουν ένα τραγούδι με το οποίο διακωμωδούν με το δικό τους, ξεχωριστό τρόπο, την κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Ο καθένας μέσα από το χώρο του και με τη βοήθεια της τεχνολογίας, παίζουν μουσική, τραγουδούν και μας δείχνουν πώς βιώνουν και οι ίδιοι την περιπέτεια αυτή.

Τραγουδιστής του συγκροτήματος είναι ο Νικόχρηστος Λαμπαούνας, γνωστός από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού «The Voice».

Απολαύστε το τραγούδι μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή που θα τους… απολαύσουμε και θα τους χειροκροτήσουμε από κοντά. Πραγματικά αξίζει…

Πηγή: patrisnews.com


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ