Βίντεο: Έλληνας Bodybuilder εναντίον αστυνομικών – Δεν μπορούσαν να τον συγκρατήσουν…

Τρεις αστυνομικοί της ΔΙΑΣ δεν μπορούσα να τον κάνουν… καλά – Ο λόγος για τον πρωταθλητή και προπονητή bodybuilding Γιάννη Μάγκο

Το βίντεο αναρτήθηκε την Πέμπτη (23/04) στο youtube, με τον Τίτλο «Bodybuilder εναντίον Αστυνομικών».

Στο βιντεοληπτικό υλικό, έχει καταγραφεί στη Ρόδο, στις 14 Μαρτίου, τρίτη ημέρα εφαρμογής των μέτρων αναστολής λειτουργίας των καταστημάτων. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, είχε προηγηθεί καταγγελία για λειτουργία επιχείρησης κατά παράβαση των διατάξεων και των περιοριστικών μέτρων της καραντίνας.

Οι Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ της ΔΑ Ρόδου, μετέβησαν για έλεγχο και συστάσεις στην επιχείρηση, στην οποία βρισκόταν ο Bodybuilder Γιάννης Μαγκος.

Ο γνωστός πρωταθλητής του bodybuilding επιτέθηκε φραστικά στους αστυνομικούς οι οποίοι σάστισαν και όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο έδειχναν τρομαγμένοι στην θέα του «γίγαντα».

Σε κάποιοι σημείο φαίνεται να απωθεί τους Αστυνομικούς, ενώ τους απευθύνει το λόγο σε έντονο ύφος με ύβρεις.

Μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, αφού το συγκεκριμένο βίντεο έγινε viral, ο Γιάννης Μάγκος επανήλθε με νέο βίντεο στο οποίο φαίνεται να ζητάει συγγνώμη από τους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. και να ισχυρίζεται ότι δεν είχε καμία πρόθεση να τους προπηλακίσει.

Όπως λέει στο βίντεο όλα οφείλονται σε παρεξήγηση…

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here