Ο Κιμ Γιονγκ Ουν «μίλησε»: Το γράμμα που δημοσιεύουν βορειοκορεατικά ΜΜΕ ως απόδειξη ότι είναι καλά

Με τις φήμες σχετικά με την υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν να οργιάζουν, κρατική εφημερίδα προσπάθησε να αποδείξει ότι ο Βορειοκορεάτης ηγέτης είναι καλά, δημοσιεύοντας ένα ευχαριστήριο γράμμα που έστειλε σε εργάτες ενός παραθαλάσσιου resort.

Η Rodong Sinmun, υποστηρίζει ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν έστειλε το μήνυμα στους οικοδόμους στο τουριστικό project στην περιοχή Wonsan, όπου η Νότια Κορέα πιστεύει ότι μένει ο Κιμ από τις 13 Απριλίου.

«Ο ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν έστειλε την εκτίμηση του στους εργάτες που αφιερώθηκαν στο χτίσιμο της τουριστικής ζώνης Wonsan-Kalma», γράφει το δημοσίευμα. Και ο κρατικός τηλεοπτικός σταθμός μετέδωσε παρόμοιο ρεπορτάζ, σύμφωνα με τη nypost.com.

Η κατάσταση της υγείας του Κιμ και το πού ακριβώς βρίσκεται καλύπτονται από πέπλο μυστηρίου, καθώς έχει να εμφανιστεί δημοσίως από τις 11 Απριλίου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ουδείς εκτός της Βόρειας Κορέας γνωρίζει επακριβώς τι συμβαίνει με τον Κιμ.

kim-jong-un1.jpg
Θρίλερ με την κατάσταση της υγείας του Κιμ Γιονγκ Ουνap

Την Κυριακή (26/04), ο ειδικός σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Νοτιοκορεάτη προέδρου Μουν Τζε-ιν, δήλωσε ότι «Είναι ζωντανός και καλά», σημειώνοντας ότι η θέση της Σεούλ είναι πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν έχει πεθάνει.

Όπως είπε, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας βρίσκεται από τις 13 Απριλίου στην επαρχία Γουνσάν, ένα παραθεριστικό θέρετρο στο ανατολικό τμήμα της χώρας. «Μέχρι στιγμής δεν έχει παρατηρηθεί καμία ύποπτη κίνηση», ανέφερε.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here