Κορονοϊός: Θρήνος για τον θάνατο του Κώστα Σεργιάδη – Το σπαρακτικό αντίο της συντρόφου του

 Κορονοϊός: Ο Κώστας Σεργιάδης Έλληνας που ζούσε εδώ και χρόνια στην Αμερική, έχασε προχθές την μάχη με τον φονικό ιό.

Στον Έλληνα ομογενή που νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες σε νοσοκομείο του Λονγκ Άιλαντ, έκανε αφιέρωμα το site της ομογένειας anamniseis.net γράφοντας:

Τα παιδιά του, λίγο μετά την εκδημία του πολυαγαπημένου πατέρα τους έγραψαν στις «Αναμνήσεις»: «Ο πατέρας μας, όπως γνωρίζουν πολλοί, ήταν καλός άνθρωπος με μεγάλη καρδιά. Ήταν στοργικό πατέρας όσο ελάχιστοι και έκανε το παν για την οικογένειά του. Ήταν πάντα εκεί για μας τόσο στις εύκολες και ευχάριστες μέρες, όσο και στις δυσάρεστες στιγμές και μας έδειχνε πάντα το σωστό από το λάθος. Ήταν στοργικός με όλη τη σημασία της λέξεως πατέρας και παππούς. Ήταν το πρότυπό μας. Ήταν ο ήρωάς μας. Ήταν ο δάσκαλός μας και ο καλύτερός μας φίλος».

Η αδελφή του, τα παιδιά του και η σύντροφός του Μαρία Ιορδανίδη, έκαναν το πρωί του Σαββάτου γνωστή την θλιβερή είδηση του θανάτου του πολυαγαπημένου τους Κώστα.

Η σύντροφός του τον αποχαιρέτησε για πάντα το Σάββατο με τον πιο συγκινητικό τρόπο… «Υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να γίνουν έτσι τα πράγματα, πάλεψες τόσο πολύ… Περίμενες να έρθω να σου πιάσω το χέρι και μετά είπες γεια… καλό ταξίδι Κώστα μου».

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ