Κορονοϊός – British Airways: Aναμένονται απολύσεις έως και 12.000 εργαζομένων

Κορονοϊος: Η αεροπορική εταιρεία British Airways σκοπεύει να περικόψει έως και 12.000 θέσεις εργασίας, λόγω του μακροχρόνιου αντίκτυπου του νέου κορονοϊού στη δραστηριότητά της, ανακοίνωσε σήμερα η μητρική της εταιρεία, όμιλος IAG.

Ο όμιλος, που κατέχει μεταξύ άλλων την Iberia και την Vueling, εξήγησε σε ανακοίνωσή του ότι έλαβε αυτήν την απόφαση με δεδομένο ότι θα χρειαστούν αρκετά χρόνια πριν οι αερομεταφορές επιστρέψουν σε κανονικά επίπεδα.

Πάνω από 21.000 οι νεκροί – 639 θάνατοι σε ένα 24ωρο

Ξεπέρασαν τις 21.000 οι νεκροί στη Βρετανία λόγω κορονοϊού.

Ακόμη 552 ασθενείς έχασαν τη ζωή τους σε νοσοκομεία της Αγγλίας από τον κορονοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό της χώρας στους 19.301.

Την ίδια στιγμή, 70 επιπλέον άνθρωποι πέθαναν από τον Covid-19 στη Σκωτία, με τον συνολικό αριθμό να ανεβαίνει στους 1.332.

17 άνθρωποι απεβίωσαν το τελευταίο 24ωρο στην Ουαλία, με τον συνολικό αριθμό να ανεβαίνει στους 813.

Δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ακόμα τα στοιχεία για τη Βόρεια Ιρλανδία, τα οποία αναμένεται να συμπεριληφθούν στη συνολική ενημέρωση του υπουργείου Υγείας της Βρετανίας, αργότερα μέσα στην ημέρα.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο συνολικός αριθμός ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους από κορονοϊό είναι αρκετά μεγαλύτερος, καθώς δεν έχουν καταμετρηθεί οι περιπτώσεις στα γηροκομεία και στα άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ