ΣΥΡΙΖΑ: Κωμικοτραγική η απόφαση της Ν.Δ. για συνεδρίαση της Προανακριτικής εν μέσω καραντίνας

«Κωμική στην υποκρισία της, και τραγική στον κυνισμό της» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την απόφαση της Ν.Δ. «προφανώς με σύμφωνη γνώμη του Πρωθυπουργού, να ορίσει συνεδρίαση της Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για την υπόθεση του Δ. Παπαγγελόπουλου, για αύριο, 30 Απριλίου».

Όπως σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, «με τη Βουλή ουσιαστικά κλειστή, αποφασίζεται μια άρον-άρον συνεδρίαση, με σκοπό όχι κάποια μέτρα ανακούφισης και προστασίας εκατομμυρίων ανθρώπων που πλήττονται από την κρίση, αλλά συνέχισης μιας μαύρης κωμωδίας, που διασύρει τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία».

«Η συνεδρίαση αυτή συγκαλείται ενώ η καραντίνα είναι ακόμα σε ισχύ» συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την κυβερνητική πλειοψηφία πως «χωρίς καμιά αιδώ και καμιά περίσκεψη θέτει σε κίνδυνο τη ζωή και την υγεία βουλευτών και μαρτύρων, για να εξυπηρετήσει μικροκομματικές και διχαστικές σκοπιμότητες».

«Είναι φανερό, ότι απαράδεκτα και επικίνδυνα μέσα υπηρετούν και στην περίπτωση αυτή έναν άθλιο σκοπό. Και αποκαλύπτουν τι εννοούν η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης όταν μιλούν για συναίνεση και καταδικάζουν τον λαϊκισμό. Αν αυτή τους η απόφαση δεν είναι η επιτομή του λαϊκισμού, του διχασμού, και της αναισθησίας μπροστά στο δράμα της χώρας, τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ