Κορονοϊός: Oυρές για μια μπύρα! Απίστευτο βίντεο…


Απίστευτο περιστατικό στο Περού με τεράστιες ουρές αναμονής και πλήθος κόσμου με καφάσια ολόκληρα για να αγοράσει μπύρα! Το video τραβήχτηκε στην Καστίγια. Σε αυτό, πλήθος κόσμου είναι εμφανές πως δεν τηρεί τους κανόνες κοινωνικής απόστασης: σχημάτισαν μεγάλη, πυκνή ουρά όταν άνοιξε ξανά κατάστημα που ήταν κλειστό για καιρό.

Μετά το συμβάν, η εταιρεία που διαθέτει την μπίρα Backus, ανακοίνωσε πως αναστέλλει τις πωλήσεις στη συγκεκριμένη περιφέρεια, η οποία συγκαταλέγεται σε εκείνες που έχουν υποστεί τα βαρύτερα πλήγματα από την πανδημία του κορονοϊού στο Περού.

Η κίνηση αυτή εξόργισε τον πρόεδρο του Περού, Μαρτίν Βισκάρα, ο οποίος δεν έκρυψε την αγανάκτησή του για αυτή την εικόνα εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

“Μου στάλθηκε video που εικονίζει μια μεγάλη ουρά αναμονής, στην οποία δεν τηρείτο η ελάχιστη απαιτούμενη απόσταση, κόσμο που πήγε να αγοράσει μπίρα, κόσμο με καφάσια μπίρα ενώ βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ ακόμα καταγράφουμε αύξηση των κρουσμάτων σε επίπεδο που θα έπρεπε να μας θορυβεί όλους”, σε συνέντευξη Τύπου για να προσθέσει: “Θα νόμιζε κανένας ότι επρόκειτο για γιορτή, τουλάχιστον σε αυτή την κοινότητα. Είναι σαν να μην έχουμε ακόμη συνειδητοποιήσει αληθινά το μέγεθος του προβλήματος”.

https://www.youtube.com/watch?v=4s6HrkKBrhw&feature=emb_title

Πηγή: lifenews.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ