Ασύλληπτη τραγωδία: Νεκρός ο 27χρονος Παναγιώτης Μπακογιάννης σε φρικτό τροχαίο


Δεν το χωράει ο νους – Όλη η Ηλεία βυθισμένη στο πένθος.

Η λίστα των θυμάτων στους ηλειακούς δρόμους δε φαίνεται να έχει τελειωμό, καθώς ένα νέο παιδί μόλις 27 χρονών έχασε τη ζωή του ξημέρωμα Πρωτομαγίας σε τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του στην Επαρχιακή Οδό Κατακόλου – Κορακοχωρίου Ηλείας, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Ειδικότερα, η μεγάλη αγάπη του 27χρονου Παναγιώτη Μπακογιάννη έμελλε να αποβεί μοιραία για τον ίδιο.

Οδηγώντας στο δρόμο από Κατάκολο προς Άγιο Ανδρέα, η μοτοσικλέτα του εξετράπη της πορείας της λίγο πριν από τις δύο το πρωί, κάτω από αδιευκρίνιστες -μέχρι στιγμής- συνθήκες, με τον άτυχο νεαρό να σέρνεται για αρκετά μέτρα στην άσφαλτο.

Τον εντόπισε διερχόμενος οδηγός

Το τραγικό δυστύχημα έγινε γνωστό από διερχόμενο από το σημείο οδηγό, που βλέποντας τον άτυχο νεαρό πεσμένο στο έδαφος έσπευσε να καλέσει την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, το ασθενοφόρο του οποίου έφθασε άμεσα και μετέφερε το άψυχο σώμα του νεαρού άνδρα στο Γ.Ν. Πύργου, όπου και απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το χτύπημα στο κεφάλι του ήταν τόσο σφοδρό που προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατό του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άτυχος οδηγός φέρεται να μην φορούσε κράνος, γεγονός που πιθανότατα έπαιξε το σημαντικότερο ρόλο και σε αντίθετη περίπτωση ίσως να του είχε σώσει τη ζωή.

Το Τμήμα Τροχαίας Πύργου διενεργεί προανάκριση για το τραγικό συμβάν, προκειμένου να δει υπό ποιες συνθήκες σημειώθηκε το τραγικό συμβάν.

Παιδί… μάλαμα!

«Μαύρο πέπλο» έχει απλωθεί στην τοπική κοινότητα Κορακοχωρίου, με το θάνατο του 27χρονου Παναγιώτη Μπακογιάννη να θλίβει τους πάντες.

Δεν υπήρχε άνθρωπος που να μην τον γνώριζε και μόνο καλά λόγια είχαν να πουν.

Ένα παιδί με εξαίρετο χαρακτήρα, ευγενέστατο και εργατικό, ήταν μερικά από τα γνωρίσματα της προσωπικότητάς του που τον έκαναν να ξεχωρίζει και να είναι ιδιαίτερα αγαπητός από όλους.

Η επαγγελματική ενασχόληση του πατέρα του ήταν και αυτή που τον έκανε να αγαπήσει την καλλιέργεια της γης και να επιλέξει να ασχοληθεί και ο ίδιος επαγγελματικά με αυτήν.

Είχε ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και με την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη ασχολήθηκε με την περιουσία των γονιών του, που είναι γνωστοί μεγαλοκαλλιεργητές της περιοχής.

Από μικρός είχε δείξει τεράστια αγάπη στην οδήγηση και είχε μάθει να οδηγεί όλων των ειδών τα οχήματα και τα δίκυκλα.

Ωστόσο, μεγαλύτερη του αγάπη ποτέ δεν έπαψαν να είναι οι μηχανές μεγάλου κυβισμού.

Αλλά όπως φάνηκε, μια τέτοια έμελλε να του στοιχίσει τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως προ τριετίας, λίγα μέτρα από το σημείο που βρήκε τραγικό θάνατο, ο 27χρονος είχε σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητό του το οποίο και καταστράφηκε ολοσχερώς, με τον ίδιο τότε να τη γλιτώνει ευτυχώς.

Απέραντι θλίψη

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο χωριό του η είδηση του θανάτου του.

Ένα παιδί αγαπητό σε όλους, που ωστόσο δεν είχε καταφέρει να ζήσει όλα όσα σκεφτόταν.

Ένα παιδί που αγαπούσε τους γονείς και τη μικρότερη αδερφή του τους οποίους και άφησε τόσο άδοξα πίσω και το οποίο δεν είχε προλάβει να δημιουργήσει δική του οικογένεια.

Η απώλειά του έχει «παγώσει» συγγενείς, φίλους και γνωστούς του, που σε καμία των περιπτώσεων δεν περίμεναν μια τέτοια είδηση να έφθανε ποτές στα αυτιά τους.

Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 τον 27χρονο Παναγιώτη στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κορακοχωρίου.

Πηγή: patrisnews.com


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ