Δωρεάν ebook με θέμα την ενδοοικογενειακή βια από τη Τζένη Κοσμίδου


Τρεις γενιές γυναικών που ανήκουν στην ίδια οικογένεια. Γιαγιά, μητέρα και εγγονή. Σοφία, Εριφύλη, Ελπίδα
Τρεις γυναίκες με ιδιαίτερο ψυχισμό και ένα κοινό χαρακτηριστικό. Τα παραμύθια. Παραμύθια ζωής. Παραμύθια που μιλούν για την ομορφότερη και πιο αθώα μορφή του έρωτα. Παραμύθια που τις οδήγησαν στο να έρθουν αντιμέτωπες με την πιο σκοτεινή του πλευρά. Αντιμέτωπες με την πιο ακραία μορφή ενδοοικογενειακής βίας και όχι μόνο.
Το μαύρο Ρόδο του έρωτα» είναι ένα ιδιαίτερο μυθιστόρημα το οποίο σκοπό έχει να αναδείξει το φαινόμενο κοινωνικής παθογένειας που ονομάζεται «ενδοοικογενειακή βία» και τις ολέθριες επιπτώσεις του. Παραμυθένιες εικόνες μπερδεύονται με έναν φαινομενικά άναρχο τρόπο με ωμές σκηνές βίας, φέρνοντας τον αναγνώστη αντιμέτωπο με τον λεπτό ψυχισμό των γυναικών που πίστεψαν στο έρωτα και ξύπνησαν αντιμέτωπες με το κτήνος που ονομάζεται ενδοοικογενειακή βία.
Η συγγραφέας  του έργου Τζένη Κοσμίδου κλείνει το σημείωμα της γράφοντας τα εξής:

 

«Η τέχνη οφείλει να στηλιτεύει και να καταγγέλλει τέτοια φαινόμενα αποσκοπώντας αφενός στο να βοηθήσει τα θύματα, κάνοντας τα να αισθανθούν ότι δεν είναι μόνα στο μαρτύριο τους και πως δεν θα πρέπει να διστάζουν να μιλήσουν ανοιχτά για αυτό, αφετέρου στο να κεντρίσει τόσο την ευαισθησία όλων μας όσο και του κρατικού μηχανισμού για την ανεύρεση λύσεων που θα οδηγήσουν στην οριστική εξάλειψη τέτοιων φαινομένων.

Ευχαριστώ θερμά την καλή μου φίλη Μαρία Ζαφείρη, φιλόλογο με εξειδίκευση στην ειδική αγωγή τόσο για τη του κειμένου, όσο και για τις πολύτιμες συμβουλές της.

Καλή ανάγνωση σε όλους!»

Κατεβάστε το ebook «Το μαύρο ρόδο του έρωτα» στο www.tzenikosmidou.eu

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ