Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Νεκρός γνωστός μαντιναδολόγος


Μεγάλη αναστάτωση στα Ανώγεια από τη φονική συμπλοκή – Δύο νεκροί και ένας τραυματίας – Η έκκληση του δημάρχου

Αιματηρή συμπλοκή για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στην τοποθεσία Περαχώρι στα Ανώγεια, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν θανάσιμα δύο άνδρες 30 και 62 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο άνδρες λογομάχησαν, ενώ βρίσκονταν στην πλατεία του Περαχωρίου, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Στη συνέχεια ο 30χρονος τράβηξε όπλο και πυροβόλησε τον 62χρονο με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο άνδρες έμεναν σε γειτονικά σπίτια. Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, κάποιος ειδοποίησε τον γιο του 62χρονου, ο οποίος βρήκε τον 30χρονο δράστη και τον σκότωσε.

Ο γιος του 62χρονου θύματος και φερόμενος δράστης της δολοφονίας του 30χρονου έχει διαφύγει και αναζητείται.

40-8.jpg
Τα θύματα του διπλού φονικού. Αριστερά ο 62χρονος μαντιναδολόγος Λευτέρης Καλομοίρης και στα δεξιά ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός στο χωριό με το παρατσούκλι «Κίτρος».flashnews.gr 

Γνωστός μαντιναδολόγος ο 62χρονος
Όπως έγινε γνωστό, ο 62χρονος είναι ο γνωστός μαντιναδολόγος Λευτέρης Καλομοίρης που στο παρελθόν διετέλεσε και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο δεύτερος νεκρός είναι ο Γιώργος Ξυλούρης γγνωστός στο χωριό με το παρατσούκλι «Κίτρος».

Από τα πυρά τραυματίστηκε στο πόδι και ένας 30χρονος, ο οποίος μετέβη στο σημείο, προκειμένου να χωρίσει τους δύο άνδρες.

Ο τραυματίας, μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Ανωγείων, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

2-3.jpg


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ