Κιμ Γιονγκ-Ουν: Ο απίστευτος λόγος που υποκρίθηκε τον θάνατό του


Τι αναφέρουν πηγές κοντά στον ανώτατο ηγέτης της Βόρειας Κορέας.

Τις τελευταίες 15 ημέρες ο πλανήτης κινούταν στους ρυθμούς του μυστηρίου σχετικά με το αν ο Κιμ Γιονγκ-Ουν είναι ζωντανός ή όχι.

Η απάντηση δόθηκε με τα πλάνα από τα εγκαίνια ενός εργοστασίου λιπασμάτων, την κορδέλα του οποίου έκοψε ο ανώτατος ηγέτης του καθεστώτος της Βόρειας Κορέας.

Φαίνεται όμως πως η είδηση του θανάτου του Κιμ, δεν ήταν τυχαία αλλά ελεγχόμενη και μάλιστα από τον ίδιο τον Βορεικορεάτη, καθώς σύμφωνα με Αυστραλό αναλυτή, ο ίδιος ήταν που την άφησε να διαρρεύσει!

Ο James Morrow του Sky News Australia, ο οποίος είναι ειδικός αναλυτής των θεμάτων που αφορούν το καθεστώς της Βόρειας Κορέας, ανέφερε πως η κίνηση της Πιονγκγιάνγκ ήταν εσκεμμένη και ο στόχος της ήταν να ξεσκεπάσει τους προδότες γύρω από τον Κιμ Γιονγκ-Ουν.

Μια κίνηση, την οποία έκανε κατά κόρον ο Ιωσήφ Στάλιν παλαιότερα. Αφήνοντας φήμες να διαρρεύσουν σχετικά με τον θάνατό του, σε συνδυασμό με απομόνωση, ο Στάλιν τσέκαρε ποιοι θα ήταν εκείνοι που θα έσπευδαν να επωφεληθούν από τον θάνατό του.

Στην περίπτωση του Κιμ, ο Βορεικορεάτης ηγέτης θέλησε να δει και ποια θα ήταν η αντίδραση Αμερικανών και Νοτιοκορεατών σε περίπτωση θανάτου του, ώστε το καθεστώς της Πιονγκγιάνγκ να είναι προετοιμασμένο.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως οι μυστικές υπηρεσίες της Νότιας Κορέας από την πρώτη στιγμή ανέφεραν πως ο Κιμ είναι ζωντανός και δεν υπάρχει καμία ένδειξη σχετικά με τον θάνατό του.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ