Πένθος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή Happy Day

Δύσκολες ώρες για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, αλλά και την ομάδα της εκπομπής «Happy Day»

Το κλίμα στη σημερινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» δεν ήταν καθόλου ευχάριστο, μιας και η παρουσιάστρια χρειάστηκε να αποχαιρετήσει έναν συνεργάτη της, ο οποίος ήταν στο συνεργείο της από την πρώτη κιόλας μέρα.

Συγκεκριμένα, ο οπερατέρ της εκπομπής, Δημήτρης Πολυκράτης, έφυγε από τη ζωή μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε τα τελευταία χρόνια, και για το λόγο αυτό, τόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όσο και οι συνεργάτες της, θέλησαν να του πουν ένα ξεχωριστό αντίο στον αέρα της εκπομπής.

«Να πω ένα αντίο σε έναν δικό μας άνθρωπο. Στον Δημήτρη Πολυκράτη. Έναν οπερατέρ που από τότε που ήρθα στον Alpha ήταν εδώ στην ομάδα, στις κάμερες της εκπομπής μας. Έδωσε μια σκληρή μάχη τα τελευταία δύο χρόνια, ήταν πολύ θαρραλέος, αλλά δυστυχώς ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος.

Ο Δημήτρης μας έφυγε από τη ζωή, αλλά έχει αφήσει πίσω του τη γυναίκα του και τον γιο του. Τους εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Πάντα είχε ένα καυστικό χιούμορ, συμμετείχε στον σχολιασμό της εκπομπής με τον δικό του τρόπο. Πολλές φορές του έκανα πλάκα πως θα τον βγάλω μπροστά. Θα τον θυμόμαστε πάντα», είπε συγκινημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here