Βελόπουλος – Χαμός στη Βουλή: «Φυτευτός της ΝΔ ο Τσιόδρας» – Απίστευτες εκφράσεις


Βελόπουλος: Επίθεση με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε από το βήμα του Κοινοβουλίου ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης

Ο κ. Βελόπουλος κατηγόρησε τον κ. Τσιόδρα ότι πριν από λίγο καιρό έλεγε ότι οι μάσκες δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους πολίτες, ενώ τώρα έχει αλλάξει γνώμη. Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί και χαρακτήρισε τον κ. Τσιόδρα «φυτευτό από τη Νέα Δημοκρατία».

Ο χαρακτηρισμός περί φυτευτού προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις τόσο από την πλευρά των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος όσο και από τις άλλες πτέρυγες.
Παρά τις έντονες αντιδράσεις, ο κ. Βελόπουλος όχι μόνο δεν πήρε πίσω τον χαρακτηρισμό αλλά τόνισε: «μάλιστα, είναι φυτευτός, εσείς τον διορίσατε. Γιατί δεν βάζατε τον Ιωαννίδη από το Στράτφορντ; Δεν τον βάλατε επειδή έχει άλλη άποψη».

Ο κ. Βελόπουλός συνέχισε λέγοντας ότι η κυβέρνηση αναγκάζει τους πολίτες να δίνουν 6 ευρώ τη μέρα για να πάρουν μάσκες ενώ άλλες κυβερνήσεις τις δίνουν δωρεάν. Οι αντιδράσεις εξακολουθούσαν να είναι έντονες από την πλευρά των εδράνων της Νέας Δημοκρατίας με αποτέλεσμα ο κ. Βελόπουλός να πει: «Αν δε σας αρέσει το “φυτευτός” βάλτε στη θέση του το “διορισμένος” αλλά η αλήθεια αυτή είναι, εσείς τον διορίσετε».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είχε επεισόδιο με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Αμυρά, ο οποίος αντέδρασε για την επίθεση κατά του κυρίου Τσιόδρα.

Ο κ. Βελόπουλός του απάντησε με απαξιωτικό τρόπο λέγοντας: «εγώ εργάζομαι δεν είμαι παπαροχίπης να γυρνάω από το ένα κόμμα στο άλλο». Η σφοδρή αντιπαράθεση του κ. Βελόπουλου με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συνεχίστηκε και όταν κατέβηκε από το βήμα ενώ ένας από τους βουλευτές του φώναξε «άσε μας από δω ρε απατεώνα».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ