Νέα ένταση στην πλατεία Αγ. Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή

Τουλάχιστον 200 άτομα στην πλατεία Αγ. Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή, φωνάζουν συνθήματα κατά των Αστυνομικών

Περίπου 200 νεαροί αλλά και πολίτες βρέθηκαν στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμό της, το οποίο ανακοίνωσε το απόγευμα ο υφ. Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Οι συγκεντρωμένοι ακούγοντας την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., που τους καλεί να απομακρυνθούν, φωνάζουν συνθήματα. «Έξω απ’ τη πλατεία, η Αστυνομια», λένε.

Υπενθυμίζεται ότι, το βράδυ της Τρίτης, στην πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή επικράτησε ένταση μεταξύ συγκεντρωμένων και αστυνομικών. Περίπου 300 νεαροί βρίσκονταν στην πλατεία, πίνοντας μπύρες, στήνοντας το δικό τους πάρτι. Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο και προκλήθηκε ένταση, καθώς παρευρισκομένοι άρχισαν να πετούν πέτρες και μπουκάλια μπύρας προς το μέρος τους.

Επικεφαλής στέλεχος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Μάλιστα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, επικεφαλής των κατοίκων και νεαρών που διαμαρτύρονται, είναι η Μελίνα Αλεφαντή. Η κα Αλεφαντή είναι Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Αγίας Παρασκευής και εκπρόσωπος της Δημοτικής Παρέμβασης «Φυσάει Κόντρα» στο Δημοτικό Συμβούλιο, δηλαδή επικεφαλής της παράταξης του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Μάλιστα, ήταν και υποψήφια βουλευτής του ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις τελευταίες εκλογές του Ιουλίου του 2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here