Μεγάλη απάτη στο όνομα του… Τσιόδρα – Δείτε τι συνέβη

Ένας παλιός γνώριμος των αστυνομικών Αρχών έκανε την εμφάνισή του, την εποχή του κορονοϊού.

Να επωφεληθεί από τον θετικό αντίκτυπο που έχει στον κόσμο η προβολή του Σωτήρη Τσιόδρα,θέλησε ο Κωνσταντίνος Γιαλούρης ή Δαναός, ο οποίος νοίκιασε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας παριστάνοντας στον συνταξιούχο ιδιοκτήτη του, τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso”, ο 46χρονος τραγουδιστής και επί 18 χρόνια δραπέτης εμφανίστηκε στις αρχές Απριλίου σε ηλικιωμένο, ο οποίος διέθετε προς ενοικίαση το διαμέρισμα από την πλατφόρμα του Airbnb και του συστήθηκε ως… λοιμωξιολόγος από τη Θεσσαλονίκη με «βαρύ» βιογραφικό και διασυνδέσεις, ο οποίος τάχα κλήθηκε από τον Ευαγγελισμό να παράσχει τις γνώσεις του στην αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι τα έξοδά του καλύπτονται από το νοσηλευτικό ίδρυμα και ζήτησε από τον συνταξιούχο ιδιοκτήτη του ακινήτου να τον διευκολύνει παραχωρώντας του έναν φορητό υπολογιστή για να αποφύγει να μεταφέρει την οικοσκευή του, όπως του ανέφερε.

Επικοινωνιακός και με άνεση στον λόγο, ο Κωνσταντίνος Γιαλούρης παραμύθιασε τον ιδιοκτήτη ότι δήθεν διατηρεί διασυνδέσεις με πολιτικά πρόσωπα, γνωστούς δημοσιογράφους και άλλες προσωπικότητες κύρους. Η συμφωνία ολοκληρώθηκε με τη διάθεση του διαμερίσματος για έναν μήνα και, αφού ο «λοιμωξιολόγος» έδωσε την αστυνομική του ταυτότητα στον ιδιοκτήτη, πήρε το κλειδί του ακινήτου και τον φορητό υπολογιστή .

Ομως, ο καιρός περνούσε και τα χρήματα για την καταβολή του ενοικίου δεν είχαν κατατεθεί στον λογαριασμό του ιδιοκτήτη, με τα τηλεφωνήματα του προς τον ευυπόληπτο λοιμωξιολόγο» να αυξάνονται. Τότε, γινα κάμψει τις όποιες ανησυχίες του, ο 46χρονος του έστειλε μέσω εφαρμογών φωτογραφίες του με πρόσωπα της πολιτικής ζωής με πλούσια ιστορία στον κοινοβουλευτισμό και έντονη παρουσία στα ΜΜΕ.

Ωστόσο, η ανησυχία του συνταξιούχου άρχισε να εντείνεται όταν ο «λοιμοξιολόγος» του έκλεισε ραντεβού στο διαμέρισμά του για να του παραδώσει τα κλειδιά και τον φορητό υπολογιστή, αλλά όταν πήγε δεν τον βρήκε εκεί.

Τότε, ο ηλικιωμένος επικοινώνησε με το νοσοκομείο αναζητώντας τον, για να ενημερωθεί εμβρόντητος ότι στον Ευαγγελισμό δεν υπήρχε σχέση εργασίας με συμβεβλημένο λοιμωξιολόγο με τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του!

Από τη διαδικτυακή έρευνα που έκανε το θαύμα για να διαπιστώσει αν πράγματι ήταν σημαντική προσωπικότητα αυτός που είχε επιλέξει το διαμέρισμά του για διαμονή, βρήκε δεκάδες καταχωρίσεις με φωτογραφίες και το όνομά του, όχι όμως για επιστημονικά επιτεύγματα αλλά για απάτες!

Όπως αντιλήφθηκε ο συνταξιούχος, ο 46χρονος εντόπιζε τις αδυναμίες των θυμάτων του, στα οποία κατάφερνε να γίνεται αρεστός και, όταν αποκτούσε οικειότητα μαζί τους, κατάφερνε να τους αποσπά χρήματα ως «δανεικά», τα οποία όμως γίνονταν «αγύριστα»!Με αυτόν τον τρόπο ζούσε με ενέσεις χωρίς να πληρώνει δε κάρα! Ο άτυχος ιδιοκτήτης κατέφυγε στις αστυνομικές Αρχές και κατήγγειλε τον λοιμωξιολόγο «μαϊμού», εν είναι είναι πλέον αποφασισμένος να κινηθεί νομικά σε βάρος του και, βέβαια, να διεκδικήσει και τα αντικείμενα που παρακράτησε.


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ