Κορονοϊός: Στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο ο Σωτήρης Τσιόδρας

Ο κ. Σωτήρης Τσιόδρας μετέβη σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα 7 Μαϊου στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για να διαπιστώσει τι συμβαίνει με τα κρούσματα που έχουν εμφανιστεί

Περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά από την επίσκεψη και τα συμπεράσματα του καθηγητή στο νοσοκομείο…

Θυμίζουμε ότι σε ό,τι αφορά κρούσματα κορονοϊού «Covid-19» σε Υγειονομική Δομή των Ενόπλων Δυνάμεων, ότι κατόπιν ελέγχου επιβεβαιώθηκε σήμερα, 6 Μαΐου 2020, κρούσμα σε ένα εν ενεργεία στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων και σε νοσηλευόμενο από τις 26 Απριλίου, απόστρατο αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας στο 401 ΓΣΝΑ.

Επιπλέον ιχνηλατήθηκαν ως θετικά κρούσματα δύο μέλη της οικογένειάς του, ένας επισκέπτης, τρεις αποκλειστικές νοσοκόμες, καθώς και τρεις νοσηλευόμενοι στον ίδιο θάλαμο, οι οποίοι δεν είναι εν ενεργεία στρατιωτικό προσωπικό αλλά δικαιούχοι νοσηλείας σε στρατιωτικό νοσοκομείο και μόνο.

Συνεπώς, όπως προκύπτει από τον έλεγχο στις αρμόδιες Υγειονομικές Υπηρεσίες, μόνο ένα εν ενεργεία στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων συμπεριλαμβάνεται στα κρούσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα. Ως εκ τούτου οι αναφορές περί «κρουσμάτων στις Ένοπλες Δυνάμεις» δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here