Κορονοϊός Βρετανία: Έλεγχος θερμοκρασίας, μάσκες και γάντια για τους επιβάτες στα αεροδρόμια

Κορονοϊός: Ο έλεγχος θερμοκρασίας επιβατών, που ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να δοκιμάζει τις επόμενες μέρες το αεροδρόμιο του Χίθροου, θα εφαρμοστεί και σε άλλα αεροδρόμια της Βρετανίας.

Ο όμιλος αεροδρομίων του Μάντσεστερ ανακοίνωσε ότι οι έστω λιγοστοί επιβάτες που θα ταξιδεύουν μέσω των αεροδρομίων Μάντσεστερ, Στάνστεντ και ανατολικών Μίντλαντς –για βασικές μετακινήσεις– θα πρέπει να φορούν μάσκες και γάντια, όπως και το προσωπικό που θα εξυπηρετεί τους επιβάτες. Τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσουν εξάλλου και δοκιμές ελέγχου θερμοκρασίας των επιβατών, προκειμένου να υπάρχει ένα είδος πιστοποίησης της υγείας τους πριν τους επιτραπεί η επιβίβαση.

Σύμφωνα με τον όμιλο, η πρακτική αυτή στοχεύει στο να κάνει τους επιβάτες να νιώθουν περισσότερο ασφαλείς για την πτήση τους, αλλά και να προσφέρει ένα ακόμη μέτρο προστασίας σε όσους εργάζονται στα αεροδρόμια. «Είχαμε τις συστάσεις από ειδικούς για το πώς οι άνθρωποι μπορούν να ταξιδέψουν με ασφάλεια και είμαστε ικανοποιημένοι που δρομολογούμε αυτά τα νέα μέτρα για τους επιβάτες που ακόμη πρέπει να ταξιδεύουν. Περιμένουμε ότι θα μπορέσουμε να συμφωνήσουμε ένα νέο πλαίσιο μέχρι το τέλος του Μαΐου που θα στηρίζει την επανεκκίνηση του κλάδου το συντομότερο δυνατό» αναφέρει ο διευθυντής του ομίλου, Τσάρλι Κόρνις.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here