Αγία Παρασκευή: Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. για τρίτο βράδυ – Φόβοι για νέο γύρο επεισοδίων

Σε επιφυλακή για τρίτη συνεχόμενη βραδιά βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ., καθώς θέλει να αποφύγει εικόνες συγχρωτισμού στις πλατείες της Αθήνας, όπως αυτές που καταγράφηκαν σε Αγία Παρασκευή και Παγκράτι

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας είναι έντονη στην Αγία Παρασκευή, όπου περιπολικά με ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα καλούν τους κατοίκους της περιοχής να μην συγκεντρωθούν στην πλατεία Αγίου Ιωάννου.

Και σήμερα, περίπου 50 άτομα βρίσκονται στην πλατεία, ενώ επικρατεί ηρεμία έως αυτή την ώρα.

Νωρίτερα στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς αναφερόμενος στα όσα εκτυλίχθηκαν σε κεντρικές πλατείες της Αττικής και όχι μόνο, τόνισε με έμφαση ότι οι συγκεντρωμένοι «αυτό που κάνουν είναι να θέτουν σε κίνδυνο τη δική τους ζωή και τη ζωή των φίλων τους».

Ο κ. Χαρδαλιάς και προειδοποίησε ότι «υπάρχει ο κίνδυνος να τα τινάξουμε όλα στον αέρα. Δεν είναι ζήτημα της αστυνομίας ο περιορισμός της νόσου». «Οι δραματικές εικόνες άλλων χωρών με εκατόμβες νεκρών είναι πολύ πρόσφατες, για να τις ξεχνάμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και πρόσθεσε ότι «αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ζήσουμε και εμείς δραματικές στιγμές».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ