Φρίκη στην Ιταλία: Μετανάστης από τη Σενεγάλη βίαζε επί 45 λεπτά νοσηλεύτρια – «Θα σε σκοτώσω»


Οι περιγραφές της άτυχης 48χρονης προκαλούν ανατριχίλα.

Το περιστατικό περιέγραψε η ίδια η 48χρονη νοσηλεύτρια, μιλώντας στην «La Reppublica” για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια ενός μετανάστη από τη Σενεγάλη.

Όλα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή (03/05), ενώ η «Φραντσέσκα» όπως είναι το ψεύτικο όνομα που της δόθηκε για χάρη του δημοσιεύματος, περίμενε το λεωφορείο αφού είχε ολοκληρώσει τη βάρδια της σε νοσοκομείο για τον κορονοϊό.

Όπως περιέγραψε ο δράστης της επιτέθηκε πίσω από τον σταθμό των τρένων στη Νάπολη κι εκείνη αρχικά νόμιζε ότι ήθελε να της πάρει την τσάντα. «Με πέταξε στο έδαφος, μου έβαλε το χέρι στο στόμα και εξοργίστηκε γιατί το τζιν μου ήταν στενό και δεν μπορούσε να μου το βγάλει. Έβαζε τα χέρια του παντού και θύμωνε γιατί προσπαθούσα να προστατευτώ. Του είπα ότι είμαι έγκυος, του είπα ότι δεν μπορώ να ανασάνω, του είπα ότι θέλω νερό, του είπα ότι αν τον δει κανείς θα τον συλλάβουν. Αλλά αυτός δεν σταματούσε», ανέφερε η 48χρονη.

«Μου έλεγε συνέχεια “άσε με να κάνω ό,τι θέλω διαφορετικά θα σε σκοτώσω. Μείνε ακίνητη και μην ουρλιάζεις”» πρόσθεσε.

Το τέλος των εφιαλτικών 45 αυτών λεπτών ήρθε όταν έφτασε το λεωφορείο το οποίο περίμενε με τον οδηγό του να βλέπει όσα συμβαίνουν, να βάζει τις φωνές και να τρέπει σε φυγή τον Σενεγαλέζο, ο οποίος αργότερα συνελήφθη.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ