Ανατροπή! Δεν πέθανε από κορονοϊό ο Δημήτρης Κρεμαστινός – Αυτή είναι η αιτία θανάτου


Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Παρασκευής (08/05) ο πρώην βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κρεμαστινός, μετά από μήνες στην εντατική.

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» από τις 26 Μαρτίου καθώς είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό, ενώ είχε γίνει γνωστό πως η κατάσταση της υγείας του ήταν σοβαρή και είχε κριθεί απαραίτητη η διασωλήνωσή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η είδηση του θανάτου του πρώην υπουργού Υγείας έφερε θλίψη στον κόσμο της πολιτικής.

Αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ο πρώην βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής «έφυγε» νικημένος από κορονοϊό, ωστόσο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ και βουλευτής Βόρειου τομέα Αθηνών, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας για το χαμό του προέβη σε μία αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε στην εκπομπή «OPEN Ελλάδα» πως ο Δημήτρης Κρεμαστινός δεν κατέληξε από τον κορονοϊό, καθώς όπως τον είχε ενημερώσει η σύζυγός του, κυρία Τζένη Κρεμαστινού, ο πρώην βουλευτής είχε νικήσει τον κορονοϊό και την πνευμονία που προκάλεσε ο COVID-19, αλλά κατέληξε εξαιτίας ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «ήταν πολλές μέρες στην Εντατική και δυστυχώς κατέληξε, δεν το άντεξε, ήταν υγιής, σαν να ήταν 40 χρονών».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ