Παρατηρητήριο ΝΔ: Fake news του ΣΥΡΙΖΑ τα περί δήθεν άρνησης μεταγωγής του Βασίλη Δημάκη


Για fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την δήθεν άρνηση της γ.γ. αντεγκληματικής πολιτικής να μεταγάγει τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη κάνει λόγο το Παρατηρητήριο του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. 

Επικαλούμενο άρθρο της εφημερίδας «Αυγή» που κατηγορεί την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπ. Δικαιοσύνης, Σοφία Νικολάου ότι «αρνείται» τη μεταγωγή του κρατουμένου Β. Δημάκη το παρατηρητήριο fakenews της ΝΔ ξεκαθαρίζει:

• Με οδηγία της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής, ελήφθη προφορικά, διά περιφοράς, η Απόφαση του Συμβουλίου των Φυλακών Γρεβενών για τη μεταγωγή του κρατουμένου.

• Αφού υπογράφηκε η συγκεκριμένη απόφαση υποβλήθηκε βάσει της προβλεπόμενης διαδικασίας στη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής την 06-05-2020.

• Ακολούθως από τη Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής υπογράφηκε και διατάχθηκε – κατ’ εξαίρεση της συνήθους διαδικασίας μεταγωγών – η έκτακτη μεταγωγή του κρατουμένου στον Κορυδαλλό, η οποία και θα πραγματοποιηθεί άμεσα.

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι οι ισχυρισμοί που διακινούνται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κάποιοι επιμένουν να συγχέουν την πραγματικότητα με τη σκοπιμότητα και την ενημέρωση με την παραπληροφόρηση που εξυπηρετεί ύποπτες στοχεύσεις συγκεκριμένων κύκλων.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ