Σητεία: Θρίλερ με το θάνατο λογιστή – «Του έκαναν ένεση με ισχυρή δόση μορφίνης»


Ήταν Νοέμβρης του 2019… Το βράδυ βρέθηκε σ’ ένα ραντεβού με πελάτες και «φίλους» του, για να εισπράξει τα χρήματα που του χρωστούσαν. Λίγες ώρες μετά, εγκαταλείφθηκε ημιλυπόθυμος, δηλητηριασμένος από μορφίνη.

Το θρίλερ του θανάτου του 44χρονου Τηλέμαχου Κακουλίδη, στη Σητεία όπου ζούσε δεν έχει τέλος. Ο άτυχος άνδρας είχε βρεθεί νεκρός, πεταμένος στην άκρη ενός δρόμου σε κατοικημένη περιοχή, στις 05:30 το πρωί από έναν ιερέα ο οποίος πήγαινε στην πρωινή λειτουργία.

Το προηγούμενο βράδυ είχε πάει σε ένα ραντεβού με πελάτες και «φίλους» του όπως πίστευε, προκειμένου να εισπράξει τα χρήματα που του χρωστούσαν. Όμως λίγες ώρες μετά, εγκαταλείφθηκε ημιλυπόθυμος, δηλητηριασμένος από μορφίνη.

Η είδηση του θανάτου του έσκασε σαν κεραυνός στην οικογένειά του. Σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο τούνελ», οι γονείς κατάφεραν να εντοπίσουν από τα τηλεφωνήματα και τους κωδικούς στο λογιστικό του γραφείο, τους πελάτες που του χρωστούσαν χρήματα και θα συναντούσε εκείνο το μοιραίο βράδυ.

«Βρέθηκαν προθανάτιες κακώσεις»

Η οικογένεια διόρισε ως τεχνικό σύμβουλο την ιατροδικαστή Ηρακλείου Ελπίδα Σπανουδάκη. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η ιατροδικαστής έδωσε την εξής εικόνα:

«Αιτία θανάτου είναι δηλητηρίαση από μορφίνη, η οποία έχει τοξική δράση όταν ο οργανισμός είναι «παρθένος», όπως στην περίπτωση του Τηλέμαχου. Στο σώμα του εντοπίστηκαν προθανάτιες κακώσεις. Το παντελόνι του είχε υπολείμματα από χώματα και οι μύτες των παπουτσιών του είχαν φθαρεί, γεγονός που δείχνει ότι σύρθηκε στο σημείο όπου εγκαταλείφθηκε. Θα μπορούσε να είχε σωθεί, αλλά πέθανε αβοήθητος. Πάρθηκαν δείγματα από τα νύχια του για πιθανά σημάδια πάλης

«Τον έσυραν μέσα στη νύχτα και τον άφησαν εδώ να πεθάνει»

Ο πατέρας του μίλησε στην εκπομπή από το σημείο που βρήκε τραγικό θάνατο ο γιος του.

«Στο αριστερό του χέρι είχε κάτι σαν αιμάτωμα, και στην μπλούζα του υπήρχε αίμα. Ο γιος μου σύρθηκε από κάποιο άλλο σημείο. Τον έφεραν και τον εγκατέλειψαν εδώ μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και αργότερα ξεψύχησε. Δεν ενδιαφέρθηκαν να τον μεταφέρουν τουλάχιστον στο νοσοκομείο για να γλιτώσει.»

Αποκαλυπτική είναι και η μαρτυρία του ιερέα που βρήκε τον άτυχο νέο νεκρό.

«Δεν τον μετακίνησα γιατί ξέρω πως δεν πρέπει, όταν κάποιος είναι χτυπημένος. Περίμενα μέχρι να έρθει η αστυνομία και αφού τους έδωσα τα στοιχεία μου, έφυγα», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Έσβησαν τις κλήσεις από το κινητό του

Οι γονείς του άτυχου νέου αποκάλυψαν στο «Φως στο τούνελ» ότι οι δράστες για να μην προδοθούν, φρόντισαν να σβήσουν όλες τις κλήσεις από το τηλέφωνό του που του είχαν κάνει τις τελευταίες ημέρες.

Σε έρευνα της αστυνομίας, βρέθηκε βιολογικό υλικό στην αυλή των υπόπτων. Το αίμα είναι υπό διερεύνηση από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

«Του κολλούσαν επειδή είχε οικονομική άνεση. “Πάτησαν” στη θλίψη του για τον θάνατο του αδελφού του και τον εκμεταλλεύονταν. Ήταν λογιστής τους και του χρωστούσαν χρήματα. Δεν του τα έδιναν», ανέφερε ο πατέρας του θύματος.

«Από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, φαίνονται τρεις κλήσεις στο κινητό του γιου μου. Σύμφωνα με φίλο του που ήταν μαζί σε ένα καφενείο όταν έγιναν οι κλήσεις, τον πίεζε ο ένας από τους δυο αυτής της παρέας να περάσει από το σπίτι του

Η μητέρα του άτυχου Τηλέμαχου αποκάλυψε ότι «μας είπαν να προσέχουμε κι εμείς. Μέσα σ’ ένα καφενείο απείλησαν τον σύζυγό μου πως θα τον καθαρίσουν ακόμα και με ψαροντούφεκο».

Πηγή: anikolouli.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ