Κορονοϊός: Διαδικτυακή συζήτηση Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μισθωτών Περιπτέρων σε συνεργασία με το ΕEA


Την Τρίτη 12 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι, διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Μισθωτών Περιπτέρων σε στενή συνεργασία και την πολύτιμη βοήθεια του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνων, εκδήλωση – συζήτηση μέσω διαδικτύου ώστε να ενημερωθούν οι συνάδελφοι έγκυρα και αξιόπιστα για όλα, όσα αφορούν στον κλάδο αυτή την τόσο κρίσιμη συγκυρία για όλους μας.

Εγγύηση για αυτήν την ενημέρωση αποτελούν οι επιστήμονες – συνεργάτες του Επιμελητηρίου που θα βρεθούν στο πάνελ.

Για θέματα φορολογικά, ασφαλιστικά, εργασιακά, χρηματοδοτήσεων και οτιδήποτε προέκυψε μετά την ένταξη μας στις πληττόμενες επιχειρήσεις θα μιλήσουν οι έγκριτοι καθ’ όλα γνωστή φοροτεχνικός Χριστίνα Μανέ και ο δικηγόρος Αθηνών Στάθης Σταματελόπουλος.

Όσο για τα θέματα υγιεινής που έχουν σχέση με τον COVID-19, είτε για τα περίπτερα και τα προϊόντα που διαθέτουμε στους καταναλωτές, είτε αφορούν εμάς τους ίδιους, τους εργαζόμενους μας και τους πελάτες μας, θα μας ενημερώσει και θα μας καθοδηγήσει ο υγιεινόλογος, καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Κώστας Ντελέζος. Τον συντονισμό θα έχει ο εξαιρετικός συνεργάτης του Ε.Ε.Α., ο αγαπητός Γιώργος Φλωράς. Θα σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά να την παρακολουθήσετε και να συμμετέχετε ενεργά.

Για να παρακολουθήσετε, θα ακολουθήσετε μία εξαιρετικά απλή διαδικασία η οποία είναι:

1. Κάνετε εγγραφή στην εκδήλωση πατώντας το εικονίδιο ΕΓΓΡΑΦΗ στην σελίδα του Ε.Ε.Α. και καταχωρώντας το ονοματεπώνυμό σας (με λατινικούς χαρακτήρες) και το email σας.

2. Αμέσως θα λάβετε ένα email που θα περιέχει ένα σύνδεσμο (link) το οποίο θα πατήσετε λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η εκδήλωση ώστε να μπορέσετε να την παρακολουθήσετε στην ειδική πλατφόρμα.

Για συμμετοχή, μπορείτε να στέλνετε τα ερωτήματα και τις απορίες σας από τη στιγμή που θα ενημερωθείτε για την εκδήλωση στο email [email protected], στο τηλέφωνο 210 3229500, στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Θοδωρή Μάλλιο, τηλ. 6977 834350 και στο Γενικό Γραμματέα, Λεωνίδα Σπάλα τηλ. 6981 500249.

Τα ερωτήματά σας θα ομαδοποιηθούν και θα τεθούν προς απάντηση στους ειδικούς μαζί και όσα προκύψουν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Το βίντεο που θα προέλθει από αυτήν τη διαδικασία θα αναρτηθεί αυθημερόν στην ιστοσελίδα του Ε.Ε.Α. www.eea.gr, της Ομοσπονδίας www.peripteranews.gr και του σωματείου www.eekpa.com για όποιον ενδιαφέρεται.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ