Ποιος είναι ο νεκρός του τροχαίου που “πάγωσε” το ΠΑΓΝΗ


Νεκρός γιος στελέχους της ιατροδικαστικής υπηρεσίας του νοσοκομείου

Στα 33 του χρόνια έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή, ο Γιάννης Κατσούνας, γιος του νεκροτόμου στο ΠΑΓΝΗ Αντώνη Κατσούνα. Χθες κόπηκε το νήμα της ζωής του στα συντρίμμια του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε με τη σύζυγό του και τα δύο από τα τρία παιδιά του.

Ο Γιάννης Κατσούνας με καταγωγή από το Φουρνοφάραγγο έχασε τη ζωή του στο τροχαίο που σημειώθηκε, χθες βράδυ, στη Μεσαρά, στο δρόμο Μοίρες-Άγιοι Δέκα, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε με την οικογένειά του συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο ΙΧ.

Η 30χρονη σύζυγος του, Βιολέτα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με εγκεφαλική αιμορραγία και κατάγματα στο χέρι και το γοφό.

Το 9χρονο αγοράκι της οικογένειας έχει τραυματιστεί στο χέρι και νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική κλινική, ενώ το 5χρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται στη Μονάδα Παίδων του ΠΑΓΝΗ με μικρή θλάση στον πνεύμονα.

Από το άλλο αυτοκίνητο, ένας 25χρονος μεταφέρθηκε στη βραχεία νοσηλεία και έχει ήδη αποχωρήσει, ενώ ο δεύτερος, 23 ετών, έχει υποστεί υποσκληρίδιο αιμάτωμα και κάταγμα άνω άκρων. Για τον 23χρονο εξετάζεται το ενδεχόμενο να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

τροχαίο

Πηγή: cretalive.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ