Συγκινεί το σποτ της ΕΣΕΕ για την επαναλειτουργία των εμπορικών καταστημάτων (vid)

Σποτ με το οποίο καλεί τους καταναλωτές να στηρίξουν το λιανικό εμπόριο της χώρας εν όψει της αυριανής επαναλειτουργίας καταστημάτων και επιχειρήσεων δημιούργησε η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας. 

 

«Με την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων σε ισχύ και την επαναλειτουργία των εμπορικών καταστημάτων από την Δευτέρα 11 Μαΐου, το λιανεμπόριο, ένας από τους σημαντικότερους παραγωγικούς κλάδους της χώρας, προσδοκά και αγωνίζεται για την επιστροφή σε μια νέα καθημερινότητα» αναφέρει η ΕΣΕΕ σε σχετική ανακοίνωσή της. Όπως επισημαίνει το σποτ δημιουργήθηκε στο πλαίσιο των συνεχών παρεμβάσεων και της διαρκούς συμμετοχής της Συνομοσπονδία στον δημόσιο διάλογο για την εκπροσώπηση και την μέγιστη υπεράσπιση του κλάδου σε αυτή την πρωτοφανή συγκυρία. Σύνθημα του σποτ είναι «Στηρίζουμε τη χώρα. Στηρίζουμε τις Μικρομεσαίες Εμπορικές Επιχειρήσεις» και στόχος του είναι η ανάδειξη της ασφάλειας και της αξιοπιστίας των καταστημάτων της χώρας μας.

Η ΕΣΕΕ επισημαίνει ότι τα μέτρα τήρησης υγειονομικής προστασίας αποτελούν ύψιστης προτεραιότητας για τους ιδιοκτήτες, τους εργαζομένους και τους καταναλωτές. Παράλληλα «μέσα από το σποτ μεταφέρεται ένα μήνυμα αλληλεγγύης και σεβασμού για τους εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους που σηκώνουν σήμερα ένα τεράστιο οικονομικό βάρος στους ώμους τους. Κυρίως μεταδίδεται ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή, να δώσουμε προοπτική σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που κατάφεραν να επιδείξουν ισχυρή ανθεκτικότητα την προηγούμενη δεκαετία της κρίσης, συνεχίζοντας να επιμένουν και να αγωνίζονται για την επιβίωσή τους παρά τις οικονομικές επιπτώσεις του κορονοϊού».

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ