Κορονοϊός – Ηλεία: Οίκος ανοχής δεχόταν πελάτες από την… πίσω πόρτα και με ραντεβού!

Με ραντεβού και από την… πίσω πόρτα, λειτουργούσε οίκος ανοχής στην περιοχή του δήμου Ήλιδας το διάστημα αυτό, που αυτήν την περίοδο λόγω κορονοϊού το… «αρχαιότερο επάγγελμα» περιλαμβάνεται στις επιχειρήσεις που υποχρεούνται να παραμένουν κλειστές μέχρι νεωτέρας!

Σύμφωνα με την αστυνομία, την Δευτέρα, «συνελήφθησαν σε περιοχή της Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, δύο γυναίκες και πιο συγκεκριμένα μια ημεδαπή ως υπεύθυνη οίκου ανοχής και μια αλλοδαπή ιερόδουλη, διότι λειτουργούσαν και εργάζονταν στον οίκο ανοχής κατά παράβαση των μέτρων που ισχύουν για την λειτουργία καταστημάτων και επιχειρήσεων, στο πλαίσιο πρόληψης ασθενειών».

Η ιδιοκτήτρια φέρεται να κανόνιζε τηλεφωνικά τα ραντεβού με πελάτες… εμπιστοσύνης κυρίως, οι οποίοι έμπαιναν στον χώρο σε συγκεκριμένη ώρα και από την πίσω πόρτα!

Ωστόσο, το «τσεκάρισμα» κάπου φαίνεται χαλάρωσε και κλείστηκε ραντεβού και με «πελάτη», που τελικά ήταν αστυνομικός, ο οποίος όταν έφτασε στον οίκο ανοχής και πριν «προχωρήσει» στα… κανονισμένα από το τηλέφωνο, αποκάλυψε την ταυτότητά και συνέλαβε τις δύο γυναίκες, ενώ επιβλήθηκε και πρόστιμο, όπως προβλέπεται για τις επιχειρήσεις που λειτουργούν παρά την απαγόρευση.

Πηγή: patrisnews.com

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ