Θρίλερ στην Βόρεια Κορέα – Εξαφάνισε ολόκληρη πόλη από τον χάρτη ο Κιμ!


Τελικά φαίνεται πως ο κορονοϊός έφτασε και στην «άτρωτη» χώρα του πλανήτη.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν και οι Βορειοκορεάτες επέμεναν πώς ο κορονοϊός δεν έχει… πατήσει στην πανέμορφη, πλην μαρτυρική, πατρίδα τους, ωστόσο ένα θρίλερ με εξαφάνιση ολόκληρης πόλης μαρτυρά το αντίθετο!

Σύμφωνα με κινεζικά δημοσιεύματα, ως δια μαγείας (!) εξαφανίστηκε η πόλη Rason, ένας κόμβος ανάμεσα σε Βόρεια Κορέα, Ρωσία και Κίνα, ενώ γύρω της έχουν υψωθεί τείχη!

Αυτή είναι η Rason

Από την πλευρά της, η Πιονγκγιάνγκ διαψεύδει κάτι τέτοιο, όπως διαψεύδει και την ύπαρξη του κορονοϊού στην χώρα ενώ αναλυτές υποστηρίζουν πως ναι μεν ο covid-19 είναι στην χώρα, ωστόσο επισημαίνουν πως αυτή η κινητικότητα στη Rason ίσως κρύβει και την επανεμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν.

«Μερικοί κάτοικοι επισημαίνουν πως εδώ σχεδιάζεται ένα μοναδικό γεγονός», δήλωσε πηγή μέσα από την Rason στο Radio Free Asia.

«Οι Αρχές έχουν αποκλείσει πλήρως την είσοδο της πόλης, δεν βγαίνει και δεν μπαίνει κανείς. Ακόμη και οι έμποροι προσπαθούν να φέρουν προμήθειες. Αναζητούν στα τείχη που στήθηκαν μια είσοδο, αλλά αν τους πιάσουν τους τιμωρούν», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Από την πλευρά τους, οι Αμερικανοί υποπτεύονται χιλιάδες κρούσματα covid-19 στην Βόρεια Κορέα, ωστόσο η Πιονγκγιάνγκ διαψεύδει και αυτή την φήμη.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ