Δωρεά ζωής: Η Kafea Terra προσφέρει ένα καινούριο, πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ


Σαν ένα ισχυρό «σοκ» υποδέχθηκε η ελληνική κοινωνία την εξάπλωση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, τον περασμένο Μάρτιο.

Από τη μία στιγμή στην άλλη και μέσα σε ελάχιστες μέρες το μεγαλύτερο μέρος των κοινωνικών δραστηριοτήτων των Ελλήνων περιορίστηκε στο ελάχιστο, ενώ η αγωνία για το αν μπορούμε να ξεπεράσουμε με τις λιγότερες δυνατές απώλειες την απειλή της ασθένειας, κορυφώθηκε. Η γειτονική μας Ιταλία άλλωστε, μια χώρα πολύ μεγαλύτερη και – θεωρητικά – καλύτερα οργανωμένη στον τομέα της Υγείας από την Ελλάδα, κλυδωνιζόταν με εκατοντάδες θύματα από τον ιό σε καθημερινή βάση, επί πολλές συνεχείς ημέρες.

Την ώρα αυτή, που η ζωή και η καθημερινότητα των Ελλήνων άλλαξε ολοκληρωτικά, αναδείχθηκαν στην κοινωνία μας έννοιες όπως η προσφορά, η αλληλεγγύη, η συμπαράσταση και η συμπόνια. Συναισθήματα και αξίες που παρασύρονταν από την καθημερινότητα, βρήκαν υπό αυτές τις συνθήκες χώρο και χρόνο να αναπτυχθούν. Είδαμε κάθε έναν ξεχωριστά, να ενδιαφέρεται για τον διπλανό του, να ενδιαφέρεται για τους ηλικιωμένους, για τους ασθενείς, για όσους κινδύνευαν περισσότερο από τη νόσο covid-19 και έτσι να μένει στο σπίτι του, εφαρμόζοντας στο ακέραιο τις οδηγίες των ειδικών. Είδαμε όλους εκείνους που συνθέτουν τον τομέα της Υγείας στη χώρα μας, γιατρούς, νοσηλευτές και ανθρώπους του ΕΚΑΒ να ανταποκρίνονται με θάρρος και παρρησία στο καθήκον, την ώρα που ενωμένοι όλοι οι υπόλοιποι δείξαμε με κάθε τρόπο τη στήριξή μας. Είδαμε επιχειρήσεις, να αντιλαμβάνονται τον ρόλο τους στην κοινωνία σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή, να παρεμβαίνουν δυναμικά για το κοινό καλο με λεπτούς χειρισμούς και έξυπνες, ωφέλιμες κινήσεις, ώστε να βγει η Ελλάδα νικήτρια στην μάχη με τον κορωνοϊό.

Η Kafea Terra προσφέρει ένα ασθενοφόρο, μηχανές espresso και κάψουλες στο ΕΚΑΒ

Αυτή ήταν η κινητήριος δύναμη για την Kafea Terra, τον κορυφαίο Οργανισμό στον ελληνικό κλάδο καφέ με τα άριστης ποιότητας προϊόντα illy και Dimello.

Η Κafea Terra Α.Ε.Β.Ε έγκαιρα και αποφασιστικά, προσηλωμένη στον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της, προχώρησε στη στήριξη του ΕΚΑΒ με δύο τρόπους: Αρχικά, δωρίζοντας ένα ολοκαίνουριο και πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες της χώρας σ’ αυτή την ιδιαίτερα φορτισμένη περίοδο.

Στη συνέχεια, προχώρησε σε μια πιο πρωτότυπη κίνηση στήριξης των εργαζομένων του ΕΚΑΒ: 50 μηχανές espresso και 100.000 κάψουλες Dimello, μαζί με όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά, βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ προκειμένου να απαλύνουν τη δύσκολη καθημερινότητα των επαγγελματιών Υγείας που εργάζονται εκεί. Έτσι, εκφράζει έμπρακτα το «ευχαριστώ» προς όλους εκείνους που αδιάκοπα εργάζονται για την αντιμετώπιση της κρίσης στην Υγεία.

Η κρίση του νέου κορωνοϊού συντάραξε την ελληνική κοινωνία, όμως ήταν η ευκαιρία να αναδειχθεί ένα κλίμα συνεισφοράς, που είναι αναγκαίο να διατηρηθεί και στο εξής. Η Kafea Terra με τον καφέ Dimello έδειξε τον τρόπο: λεπτοί χειρισμοί, έξυπνες και ωφέλιμες κινήσεις, για μια πιο ανθρωποκεντρική κοινωνία.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ