Rockwave 2020: Ακυρώνεται λόγω κορονοϊού – Πότε θα γίνει η συναυλία των Deep Purple


Το φετινό Rockwave Festival, που επρόκειτο να φιλοξενηθεί στο Terra Vibe Park, στην Μαλακάσα, ακυρώνεται λόγο πανδημίας.

Ως εκ τούτου οι δύο μεγάλες φετινές μουσικές συμμετοχές της διοργάνωσης, οι Deep Purple και οι Opeth ανανεώνουν το ραντεβού τους με το ελληνικό κοινό, στον ίδιο χώρο, για τις 5 Ιουνίου του 2021.

«Η φετινή απειλή της πανδημίας στη δημόσια υγεία δεν καθιστά εφικτή την υλοποίηση της ουσίας του φεστιβάλ το 2020 και επομένως η φεστιβαλική εμπειρία μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Προέχει η υγεία και η προστασία του κοινού, των καλλιτεχνών και του προσωπικού του φεστιβάλ τα οποία είναι η προτεραιότητά μας.

Χωρίς υγεία, η μουσική δεν έχει ακροατήριο και χωρίς μουσική, η ζωή δεν έχει μελωδία. H σημερινή παγκόσμια πραγματικότητα μας υπενθύμισε πόσο σημαντικές είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και το ότι δεν πρέπει να θεωρούμε τίποτα ως δεδομένο» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η επίσημη ανακοίνωση της ακύρωσης της φετινού Rockwave.

Να σημειωθεί πως όσοι είχαν αγοράσει εισιτήρια για τις φετινές συναυλίες των δύο συγκροτημάτων, θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν του χρόνου καθώς θα ισχύουν κανονικά.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ