Έκτακτη ενημέρωση στις 18:00 από Τσιόδρα-Χαρδαλιά για τον κορονοϊό στην χώρα

Εκτάκτως στις 18:00 θα γίνει σήμερα η ενημέρωση για την εξέλιξη για τον κορωνοϊό από τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά για την πορεία του ιού  στη χώρα μας.

Σήμερα η κυβέρνηση θα ανακοινώσει το πρωτόκολλο στις μεταφορές, πως θα ταξιδεύουμε δηλαδή με πλοία, αεροπλάνα και τρένα, αφού από τη Δευτέρα επιτρέπονται οι μετακινήσεις εκτός νομού και τα ταξίδια στην Κρήτη, ενώ κανείς μπορεί να πηγαίνει με αυτοκίνητο στη Λευκάδα, στην Εύβοια και να περνάει στη Σαλαμίνα.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα, ύστερα από πολλές εβδομάδες, αραίωσε η ενημέρωση για τον νέο κορονοϊό από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον ιό λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα, που έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια των πολιτών.

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών υγείας θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:00 στο Υπουργείο Υγείας, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά και τον εκπρόσωπο του Υπουργείου για το νέο κορωνοϊό, Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here