Κόρινθος: Προφυλακίστηκε ο 53χρονος που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε τον 15χρονο


Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο53χρονος που παρέσυρε, τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε τον 15χρονο Παντελή στα Εξαμίλια Κορινθίας.

O Δικηγόρος της οικογένειας του 15χρονου, Παναγιώτης Νικολόπουλος μιλώντας στο korinthostv.gr τόνισε πως η οικογένεια ζητά την απόδοση της δικαιοσύνης για τον άδικο χαμό του 15χρονου Παντελή που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 53χρονος, ο οποίος και τον εγκατέλειψε στα Εξαμίλια Κορινθίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος περπατούσε με τη μητέρα του στον δρόμο από τα Εξαμίλια προς την Ξυλοκέριζα, όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 53χρονος, ο οποίος και τον εγκατέλειψε. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου, αλλά τελικά υπέκυψε στα τραύματά του. Ο δρόμος, όπου σημειώθηκε το δυστύχημα βρίσκεται σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, δεν υπάρχουν πεζοδρόμια, όπως και στους περισσότερους επαρχιακούς δρόμους και τα αυτοκίνητα τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε έξω από ένα μηχανουργείο. Μετά τη σύγκρουση, ο οδηγός φέρεται να μετέβη στο σπίτι του, μαζί με τη γυναίκα του, που επίσης συνελήφθη, και να έκρυψε το αυτοκίνητό του, όπως μεταδίδει το korinthostv.gr.

Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στο σπίτι του 53χρονου, έπειτα από σχετικές μαρτυρίες και εντόπισαν το εμπλεκόμενο ΙΧ, το οποίο φέρεται να έχει χτύπημα στο μπροστινό μέρος, που μαρτυρά τη σφοδρότητα με την οποία έπεσε πάνω στο παιδί και τη μητέρα του.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ