Κορονοϊός Λάρισα: Πώς περιγράφει την επίθεση που δέχθηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ


Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Πάνος Γαρουφαλιάς δέχθηκε επίθεση στη Λάρισα και συγκεκριμένα στον οικισμό της Νέας Σμύρνης με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

«Δόξα τω Θεώ είμαι καλά. Ήταν μία δύσκολη στιγμή», ανέφερε στο δελτίο του ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος: «Γύρω στις 3:15 με 3:20 μας ζητήθηκε να βρεθούμε στο συγκεκριμένο σημείο προκειμένου να κάνουμε τις δηλώσεις με την παρουσία αστυνομικής δύναμης. Πήγαμε όλοι οι συνάδελφοι εκεί, μας έκαναν τις δηλώσεις όπως ζήτησαν και στη συνέχεια αφού τελειώσαμε τη δουλειά μας αποφασίσαμε να φύγουμε».

Την ώρα που έφευγε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, γύρισε την πλάτη του και ξαφνικά δέχτηκε επίθεση χωρίς λόγο όταν κάποιος τον χτύπησε πάνω από το αριστερό του μάτι.

«Προσπαθώ να φύγω, οι αστυνομικοί καταφέρνουν και κρατούν όλους τους υπόλοιπους. Δέχομαι μπουκάλια, αιμορραγώ, προσπαθώ να φύγω από το σημείο και στη συνέχεια πήγα στο νοσοκομείο για να δω τι έχω», συμπλήρωσε ο Πάνος Γαρουφαλιάς.

Το χτύπημα είχε ως αποτέλεσμα να ματώσει στο σημείο του φρυδιού και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι, τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (15/05) στον οικισμό των Ρομά στη Νέα Σμύρνη επικράτησε ένταση και επεισόδια, όταν οι 35 Ρομά που βρέθηκαν θετικοί στον κοροονοϊό, χρειάστηκε να μεταφερθούν στη δομή που έχει δημιουργηθεί στην «Αρωγή».

Θεσσαλία: Καταγγελία για επίθεση σε δημοσιογράφο στη Νέα Σμύρνη ...


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ