Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από τον πρώην σωματοφύλακα του Κάνιε Γουέστ και της Κιμ Καρντάσιαν


Τα προβλήματα μεταξύ του ράπερ και του σωματοφύλακα ξεκίνησαν από την πρώτη κιόλας μέρα.

Για τις περίεργες στιγμές που έζησε με το ζεύγος Καρντάσιαν – Γουέστ μίλησε μέσω podcast στο Hollywood Raw ο γνωστός στο Χόλυγουντ σωματοφύλακας Στιβ Στανούλης.

Ο σωματοφύλακας Στιβ Στανούλις είναι από τους πλέον γνωστούς επαγγελματίες του χώρου με πελάτες όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Γούντι Χάρελσον, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ κ.α.

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος και γράφει και ο independent.co.uk τα προβλήματα μεταξύ του διάσημου τραγουδιστή και του σωματοφύλακα ξεκίνησαν από την πρώτη ημέρα.

«Την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε ήταν σε κάποια εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Είχαμε συμφωνήσει να συναντηθούμε σε ένα στούντιο. Μόλις φτάνει, μπαίνουμε μαζί στο ασανσέρ και μου λέει: “Δεν θα πατήσεις το κουμπί ορόφου;”. Και του απαντάω “Δεν έχω ιδέα σε ποιον όροφο πάμε. Είναι η πρώτη μου μέρα”. Κι αρχίζει να μου φωνάζει.

Ο σωματοφύλακας των σταρ του Χόλυγουντ μίλησε ακόμα και για τη σχέση εξάρτησης που έχει το διάσημο ζευγάρι με τους φωτογράφους: «Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που βγαίναμε έξω από το σπίτι για τον οποιοδήποτε λόγο να βρίσκονται ήδη απ’ έξω δεκάδες φωτογράφοι. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η Κιμ φρόντιζε από πριν να τους ειδοποιεί ώστε να βρίσκεται συνεχώς στα media», λέει.

Σ’ ένα άλλο περιστατικό που περιγράφει ο Στανούλις, λέει για μια βραδιά που ο εμφανώς «φτιαγμένος» Κάνιε αντί να πάει στη δική του σουίτα στο ξενοδοχείο Waldorf, έκανε λάθος και βρέθηκε στο δωμάτιο ενός Ιταλού αξιωματούχου όπου ήρθε αντιμέτωπος με τους δικούς του σωματοφύλακες.

Όπως ήταν φυσικό – σύμφωνα με τον ίδιο – η επαγγελματική τους σχέση δεν κράτησε πολύ αφού ο Στιβ απολύθηκε από τον Κάνιε Γουέστ όταν στο Met Gala τόλμησε να πιάσει κουβέντα με την Κιμ, κάτι που ο ράπερ εξέλαβε ως φλερτ.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ