Κιμ Γιονγκ Ουν: Εξαφανίστηκε και πάλι – «Κρύβεται» από τον κορονοϊό ή είναι νεκρός;


Επανέρχονται τα σενάρια για την υγεία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος είναι ξανά άφαντος από την Πρωτομαγιά.

Ο ισχυρός ηγέτης του καθεστώτος έκοψε την κόκκινη κορδέλα στα εγκαίνια εργοστασίου λιπασμάτων την 1η Μαΐου, αλλά, έκτοτε, εξαφανίστηκε δίνοντας εκ νέου τροφή σε φήμες για την υγεία του.

Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που γράφουν στα social media, πως στην εκδήλωση της Πρωτομαγιάς εμφανίστηκε κάποιος σωσίας του Κιμ.

Στις φωτογραφίες από τη εκδήώση της Πρωτομαγιάς ο Κιμ Γιονγκ Ουν κόβει ευδιάθετος την κόκκινη κορδέλα των εγκαινίων αλλά η έλλειψη σχετικού βίντεο έγινε αφορμή να αμφισβητηθεί η γνησιότητα των φωτογραφιών ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησαν θεωρίες συνωμοσίας, που υποστήριζαν πως στις φωτογραφίες δεν είναι ο Κιμ, αλλά ένας σωσίας του.

Η αυθεντικότητα των φωτογραφιών εξετάζεται και από τον Λευκό Οίκο, με τον σύμβουλο εθνικής ασφάλειας Ρόμπερτ Ομπράιεν να δηλώνει σε δημοσιογράφους την Τρίτη: «Αυτός φαίνεται πως βρίσκεται έξω και κόβει κορδέλες σε εργοστάσιο λιπασμάτων. Έτσι, ξέρετε, η σκέψη μας είναι πως πιθανώς είναι καλά».

Ο ίδιος, ανέφερε ότι δεν θα επιβεβαιώσει αν οι ΗΠΑ έχουν πιστοποιήσει την γνησιότητα των φωτογραφιών, αλλά τόνισε πως η Βόρεια Κορέα είναι δύσκολος στόχος για τις μυστικές υπηρεσίες και αυτός είναι ο λόγος που την αποκαλούν «απομονωμένο βασίλειο».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ