Αναγνώστης σχετικά με τα επεισόδια στην Πλ. Καλλιθέας στη Θεσσαλονίκη


Μένω επί χρόνια σε ένα σπίτι με πρόσοψη στην Πλ. Καλλιθέας, και για τις τελευταίες 15 ημέρες το λιγότερο ΚΑΘΕ βράδυ μαζευόταν πάνω από 100-200 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Προμηθευόταν μπύρες και αλκοόλ, ενώ σχεδόν κάθε μέρα έφερναν και αυτοσχέδιες ορχήστρες.

Το αποτέλεσμα είναι για πάνω από 2 βδομάδες κανείς άνθρωπος κοντά στην περιοχή να μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ(γιατί τα πάρτυ τους κρατούσαν μέχρι το πρωί ΚΑΘΕ μέρα), και κάθε πρωί οι υπάλληλοι του δήμου να δίνουν μάχη για να καθαρίσουν τα σπασμένα μπουκάλια και τις βρωμιές που άφηναν πίσω τους.

Γι αυτό ας έρθει κανένας από τον Σύριζα που κατηγορεί το κράτος να μείνει για μια βδομάδα και να υποφέρει όπως εμείς, και μετά να μιλήσει. Αλλά φυσικά αυτά δε τα λέει κανείς γιατί όλοι μας όσοι μένουμε στην Πλ. Καλλιθέας είμαστε κότες και φοβόμαστε να μην μας στοχοποιησουν εμάς, τις οικογένειες και τα σπίτια μας οι αναρχικοί που έρχονται κάθε βράδυ εδώ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αστυνομία και τα ματ από εμένα αλλά και από τους εκατοντάδες ανθρώπους που κοιμήθηκαν για πρώτη φορά μετά από βδομάδες.

Αναγνώστης

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 (όπου άλλαξε η δημοσιογραφική ομάδα) να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη. Τα email σας μπορείτε να τα στέλνετε στο: [email protected]


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ