Αιτωλικό: Συνελήφθη ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας άντρα


Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή του Αιτωλικού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Ειδικότερα, προχθές αργά το βράδυ, σε περιοχή του Αιτωλικού, ο δράστης αποπειράθηκε να τραυματίσει θανάσιμα έναν ημεδαπό άνδρα, που επέστρεφε στην οικία του, πυροβολώντας τον με κυνηγετική καραμπίνα.

Στη συνέχεια ο παθόντας προκειμένου να διαφύγει εισήλθε σε συγγενική του οικία, όπου τον ακολούθησε ο δράστης και πυροβόλησε ακόμη δυο φορές εναντίον του και εναντίον μιας ημεδαπής γυναίκας, που βρισκόταν στην οικία, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού εντόπισαν τον δράστη, χθες το απόγευμα σε αγροτική περιοχή, κοντά στην οικία του και τον συνέλαβαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στον τόπο της σύλληψης και στον δράστη οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα κυνηγετικό όπλο, (89) φυσίγγια και μια υφασμάτινη θήκη φυσιγγίων, ενώ κατά την εξερεύνηση του τόπου του περιστατικού οι αστυνομικοί είχαν βρει και είχαν κατασχέσει τέσσερις κάλυκες και μια μάλλινη τάπα φυσιγγίου .

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ